Za ruski helikopter više od 65.000 evra

Vlada Srbije odvojila višemilionski iznos za držanje letelice u Srpsko-ruskom humanitarnom centru, gašenje požara se plaća dodatno

Ostavite komentar


  1. Bratska pomoć nema cenu. Braća kad gase – gase ništa živo ne ostane, ni plamičak.

  2. Ви као да незнате колико кошта керозин.

    Па, једно полетање борбеног авиона кошта као двособан стан.

  3. koja glupost,pa toliko bi kostalo i da je hel.nas.Pitajte koliko kosta mesecno odrzavanje nasih helihoptera.Vi biste da vam dam kola da se usluzite a pri tome da vam i napunim rezervoar i stavim osvezavajuce pice i neki sendvic uz put

  4. Samo sve za dzabe kada je u pitanju Rusija je li? Jeste li tako pisali i kada je EU "pomagala"?

  5. Blago nama sa ovakvom "braćom"!Nikad oni nama ništa nisu dali,sem što nas huškaju na EU;NATO i USA.

  6. Cekaj, kako je Vlada izdvojila milione za humanitarni centar? Zar nije to poklon od rusa da pomognu kada se desavaju katastrofe? Ili su sami Rusi katastrofa za sebe?

  7. Bratstvo i uzajamna pomoc koje to nisu nemaju cenu.
    Kao ni nasa glupost i neznanje.
    Ako je nesto bratska pomoc,ne moze da kosta,a ako je da nas upropaste uz nas pristanak,onda…

  8. Za pet članova troškovi iznose: 5 puta 100 evra,za smeštaj i ishranu:5 puta 100 evra za dnevnice,saldo za 30 dana iznosi:30.000 evra: Za preostalih 35000 evra, nadoknađuje se gorivo za helikopter od mesta baze do Srbije, sa povratkom u bazu i za letove do mesta intervencije u Srbiji. Šta je tu nejasno,to je Helikopter,ide na gorivo,nije jedrilica pa da ide na vazduh.Ima li neko Gliser ili Jahtu ? Onda sigurno zna da se troši 100-150 litara goriva na sat plovidbe. Izgleda da smo u svom siromaštvu izgubili i duše i relevantnu tačku mere vrednosti,a to je čovek,a u ovom slučaju ljudski životi,šta tu nekome nije jasno,pa nije cena kifle,pogačica i jogurta mera cene ljudskog života.Imam drugara taksistu,ali mi nije na kraj pameti palo da ga pitam da me vozi badava,a svašta bi rekao kada bi mu ponudio da me preveze automobilom po gradu po ceni goriva.

  9. Nepismeni botovi:
    mm: ne znate se piše odvojeno. Šta će ti zapeta iza pa?
    nikola j.: Rečenica počinje velikom slovom, a sok i sendvič (usput, a ne uz put) su ti očigledno stalno u mislima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.