Za Vučićeve klevete na Pinku sudu odgovoran Danas

Treći osnovni sud oglasio se nenadležnim po tužbi Zdravka Ponoša protiv predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Hahaha,kakva sprdnja od drzave.
    A koji bese ono jedan od uslova sa sudijsku funkciju…“dostojnost”?
    Strasno je u sta se ovaj narod pretvorio.I nije u redu vise napadati nepismene botove,kad ovako nesto radi “inteligencija”.

  2. Koga ovo ne brine, doživeće gore od generala Ponoša!
    Ova žena ni u samouslugu neće imati obraza da ide, biće ispljuvana! Sama sebe je osudila na doživotni kućni pritvor!

  3. Сами нека се туже председник Вучић није умешан ни у какве афере.

      1. Botovi obavljaju svoju funkciju po sistemu javnih radova… Samo što su ovde u službi sns, a plaćaju se novcem svih građana… Dijego je primer.

    1. Vučić je već min. 30 godina šovinista, amorakan tip, nasilnik, brutalni polukulturni provokator u stilu uličnih basilnih navijača…. šteta za Srbiju što je vodi jedan polubolesni tip…., gde mu je Merkel, Makron, Milo, Kolinda…. svi su ga pročitali i okrenuli leđa….. diplomatija, šta je to za Vučića…

    1. Ha,ha,ha… vidi ovog bota nepismenog. Sada je jos i sudija. Jel znas da vozis MIG-ove mozda kao tvoj vodja?

    2. Važno je da ste Vi osnovani, to Vam je ono kad imate od škole OSNOVNU prva četiri razreda.
      Polako sa sendvičem, da se ne zagrcnete!

  4. Ko procita pazljivo presudu bez politickog uticaja videce da je sudija postupio kako mu zakon nalaze.E sada sto se nekom takva presuda ne dopada sudija nije kriv.

    1. Hana, jeca Lorena… pregoreće vam ta žica u glavi što vam drži uši, od tako suvislog smišljanja komentara, botići mili…

    2. Mozete li, molim Vas, postaviti link koji vodi do presude, zelela bih da je pazljivo procitam

  5. Судство у Србији је независно. Ово је доказ да се озбиљно ради на реформи правосуђа јер су успели да пронађу Вучића, и уруче му тужбу. Радуловић ни то није успео. И где сте видели земљу у којој је шеф државе крив? Кина? Турска? Северна Кореја? Демократија до демократије, а у Србији д а буде другачије. То су корифеји и светионици слободе, на које треба да се угледамо. Ердоган је ухапсио једва 150 000 људи од онолике Турске. Златно доба. Ееееее, бато.

  6. Ako je Viši sud u Beogradu nadležan da vodi postupke protiv medija, onda mi nije jasno šta je sporno u tome što je predsednica Trećeg osnovno suda taj predmet prebacila Višem sudu u Beogradu.

    1. Ha,ha,ha… botu nepismeni. Njemu je svaka treca recenica laz. Cipovi iz Mubdale, leteci automobili iz Kine, prvi srpski satelit, rusenje brda, Mercedes, prosecna plata od 500 evra koju obecava 4 godina zaredom… jel dovoljno botino?

  7. [av_style]kako ne shvatate, av-ove sluge nemaju odgovornost za ništa nego njihova odgovornost ide obrnutim putem „komandne odgovornosti“ do najdalje tačke od njih.[/av_style]

  8. @ celokupna Srpska Negativno Selektovana menažerija: bez zadnjih misli, sasvim iskreno, šta to čoveku može da se desi, kakav lom, da postane negacija ljudskog bića? Je l vas neko pritiska, ucenjuje, gladni ste..? Mislim, ni to ne bi bilo opravdanje, ali možda bi nam bilo malo lakše da vas „percipiramo“. Ovako, možemo samo da se zabrinemo za mentalno zdravlje svih koliko vas ima đuture..

  9. Koliko botova, koliko ljigavih gradjanski ove nikada države bez obraza. Talog ljudskog roda.

  10. Upravo zbog ovakvih stvari u pravosudju, promene u društvu su neophodne. Očigledno je da je sudija Mirjana Ristović donela presudu pod pritiskom, realnim ili pod pritiskom autocenzure. O rečniku i atributima koje koristi A.Vučić izlišno je govoriti. Predsednik bi trebao biti predsednik svih gradjana, a ovom prilikom je po ko zna koji put javno diskriminisao jednog od nas, aludirajući na telesnu visinu generala u penziji. Sva je sreća da se u normalnom svetu veličina čoveka ne meri u centimetrima, nego u delima i rečima. Eto baš za tu razliku u visini izmedju generala i A.Vučića za toliko smo daleko od normalnog sveta. Pa puta deset na deveti. Za nekog reći da je špijun , a nemati dokaze je nivo uličarskog diletantizma. Čak ni sud nema šta tu reći, na žalost. Sve u svemu, to ne liči na obraćanje jednog predsednika države. Nego, koliko je Srbija država, toliko je i on predsednik.

    1. Ништа ја то неби дирао. Свака ти је на месту. Наравно за нормалне. Само бих препоручио ботовима више пута да прочитају.

    2. Како сви ви (ботови и остали) знате да дотични није шпијун? Можда сте координатори служби безбедности?

  11. Upravo zbog ovakvih stvari u pravosudju, promene u društvu su neophodne. Očigledno, da je sudija Mirjana Ristović donela presudu pod pritiskom, realnim ili pod pritiskom autocenzure. O rečniku i opisnim jezičkim radnjama koje koristi A Vučić treba reći da ne priliči predsedniku jedne države. Predsednik je predsednik svih gradjana i ne sme da diskriminiše ni po kom osnovu, a on je to učinio aludirajuči na telesnu visinu generala u penziji. Sva je sreća da se u normalnom svetu veličina čoveka ne meri u centimetrima nego u delima i rečima. E pa za tu razliku u visini izmedju generala i A.Vučića za toliko smo daleko od normalnog sveta.Pa puta deset na devetom. Za nekog reći da je špijun, a nemati dokaze za to, nivo je uličarskog diletantizma, na šta ni sud nema šta reči, na žalost. Sve u svemu, to nije ponašanje jednog predsednika države, nego koliko je Srbija država, toliko je on predsednik.

  12. Poli,Hana,Jeca,File su bedne botine koje su se prodale za parizer i tirolsku salamu.

  13. Ova vlast polako ali sigurno seče granu na kojoj sedi. Po meni proces ide u pravom smeru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.