Zabranjena komunikacija sa medijima bez odobrenja premijera

* Prelević: Pitao bih SNS, šta bi rekli da je sada na vlasti Zoran Đinđić? * Vasić: Nije jasno zašto je Vučić imao potrebu da pravda Lončara
Afere bez rešenja zapušile usta ministrima

Ostavite komentar


  1. Ove izjave su klasična špekulacije ,pa u sinoćnom dnevniku RT J. dosovac do današnjeg dana nije objasni šta je tražio u Šilerovoj i CZ kad je ova ekipa iz Zemuna bila na vrhuncu moći

  2. Go*nar ponovo jase svoga vernog vranca medijske propagande, jeftinih fazona i cenzure. Nije ga uzjahao od 90ih ali je znao da nece da ga izneveri. Jer jedino sto svojom velicinom moze da parira srpskoj paranoji je srpska glupost. Nije mi zao glupog naroda jer oni ove go*nare biraju since 1990““s, zao mi sto sam okruzen njima i uslovljen psihozama doticnog nam Aleksandra Vucica, njegovih ulizica i retardirane familije.

    Aj, mrs““ vise svi koji su 90ih bili politicki aktivni.

  3. Е када би таква санкција постојала, посебно за поједине чланове опозиције, не би се брукали пред светом толико. Мени једноставно није јасна та потреба да ако ниси први, ниси онај који води, онда мораш да направиш неку несрећу, што већи блам, да пукне брука што је могуће већа. А не брукаш себе јер си нико, већ брукаш Србију, брукаш Србе. Требало би можда стварно увести одређене пенале за неодговорно ппонашање пред медијима.

  4. kOME nije jasno zašto je predsednica Parlamenta,,postavljena od,,kadrovika,,,,joj,,starog,,podupirača mentora IM I ISTIH,,MINULIH RADOVA, oadinstije,,dekARIĆ ,ĐUKE MOLERA ,DR,, STAFANOVIČA SELAKOVIČA,UZ,INAT ,,STEČENIH,, POZICIJA NA FAKSU MU,,RISTIČEVIĆA POSLE POLOŽENE AUDUICIJE NA FARMI, VULINA SAONAKO,,BLISSTAVO POPUNJENOM ,,RADNOM KNJIŽICOM I ,, MEMOARIMA MU S MAMAN IZ MOSKVE,,,DR MARTIB+NOVIČA ,S PLATFORMAMA,KOPIJAMA JEDNOG,,,POSEBNO POZNATOG,, IZ MINHENSKE PIVNICE,ARKANOVOG ,,UDARNIČKOG ,, I SVE,,VEČITE IZ SLOBOLEONOSVSKOH““G KORPUSA, NIJE OVDE BIO KOD KUČU DOK SU NAM SE SMEŠKALE,SMIRELE ,,I SVIRELE,L,ZEMLJA RAZARANA PO SVIM BITNIM RESURSIMA ,,SAMO DESETAK,GODINA,NJIHOVOG,,PATRIJOTISANJA,I,,ZASLUGA U,,NESREĆNO SKLOPLJENIM OKOLNOSTIMAI NASTANKU,,POSEBNIH,, LOJALNIH,KONTAVERZNIH,, BIZMISMENA TOG DOBA,. DOK SU SE,,KOMŠIJE,, RATOSILJALE BALASTE OVAKVIH,,BORACA ,ZA,INTERESE , NACIJE, .OVDE SE UKORENILO ONO,,ČUVENO,,,POSAĐENO SEME,,, GDE GOD SU SE OVAKVI,,BAŠTOVANI,,, ,,SLUČAJNO,,I,,SPONTANO,,POJAVILI,,, I,,UBEĐIVALI,, PREPOZNATLJIVIM,,ALATIMA,,I OPET,,NA,,SREĆU,,NACIJE..PUT PO NIZBRDICI ,,NAPREDUJE,,PUNOM BRZINOM,,I NIKOG,A DA MU GLAVA UNAPRED NIJE U TORBI, DA POVUČE,,RUČNU,,. TAKVI,ĐACI ,,NAUČILI SU ,,NAPREDNU LEKCIJU,,JOŠ,90 tih,ZATO Su na ,,Nenaprednim,,destinacijama,,DA SE NEBI,,SLAGALI SA,, DIZAČIMA RUKU,,UNAPRED,,I SA,,ZASTUPNICIMA ,,ISPOD NIVOJA PROSEČNE IQ…

  5. To sto pojedini mediji nesto nazivaju aferom, ne znaci da zaista i jeste afera. Pa i ne zahteva objasnjenje. Tabloidizacija medija medija u Srbiji je ucinila da se svaki dan plasiraju poluistine i neistine, niko normalan ne zeli u tome da ucestvuje.

  6. Region je ponovo pod nabojem, a Vučić očigledno ima mnogo informacija o kakvim se sve spletkama radi i želi na ovaj način da predupredi neke nehotične razloge za inteziviranje nekog spora.

  7. Normalno je da jedan čovek koji stoji ispred vladajuće stranke i na čelu jedne države stane ispred laži i neistina koje dokoni ljudi izmišljaju čisto da bih ubili vreme umesto za zasuku rukave i urade nešto konkretno, nego izvlače tzv ,, fotografije,, ministra Lončara sa zemunskim klanom!

  8. Pošto niko do sad se nije angažovao za boljitak Srbije kao premijer, te predpostavke,vidi se ,afere ili kako već većina vas zove su samo jedan od dokaza da se NE služite činjenicama već predpostavkama……Ovu Srbiju su predhodne vlasti ojadile, izbacili narod na ulice i svi su ćutali…ŽALOSNO.

  9. Zlatibor Lončar je juče do detalja objasnio poreklo fotografije, kao i način na koji ju je se dokopao Velimir Ilić. Nije stvar u naprasnom prekidu saradnje, već sklanjanju od medija koji plasiraju onako kako bi to isti želeli da vide građani.

  10. Puce bruka sa fotografijom, ali me interesuje zasto je tek sada objavljena posle toliko godina.

  11. Da za opoziciju važi ovo pravilo ograničenja medija ne bi bili tako obrukani i smešni. Vučić radi pravu stvar, blagovremeno obaveštava o svom radu i radu SNS.

  12. Nije nego, najbolje je da dopusti da se pojave još kojekakve miše vacići i dogatno umanje već drastično umanjen rejting. Što se kaže u mom selu, bolje ćutati i ostaviti ljude u sumnji da li si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

  13. Trebalo bi uvesti cenzuru pojedinim medijima, pa se ne bi objavljivale svakakve budalaštine. Više niko nije siguran da li je ono što neki objave istina ili medijska prevara zarad bolje prodaje. A ovoj državi treba gazda.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.