Zajednička borba za čist vazduh 5. februara u više od 20 gradova Srbije

Ostavite komentar


  1. Upravo sam saznao od komunalne policije u Novom Sadu, da ne postoji propis koji zabranjuje stvaranje deponija otpada u dvoristima. I mi hocemo ,,zelenu,, Srbiju?

  2. Da se izboorimo sa kemtrejlima takođe! Jeste li primetili da kad je u poseti neki amer-visko-zvaničnik ili iz eu nema kemtrejla – nebo čisto k’o suza – a onda čim odlete nebo išarano uzduž i popreko. Drugo da se obrati pažnja i na HAARP kao i šta nam sve ubrizgavaju sa vakcinama. Treće da se potpuno pređe na zelene tehnologije i da popout Laburista iz UK(sa Korbinom na čelu) szs stavi ove stavke u svoj program – i pobeda na predstojećim izborima je zagarantovana.

    1. Inače da naglasim da potpuno podržavam diskutante iz članka i da dodam da smo na istoj talasnoj dužini 😉 – ukinuti sve fabrike – NAPRAVITI ZELENU OAZU SRBIJU – i vratimo se prirodi poput naših predaka iz praistorije – kako je to već elaborirano u mega-hitu u Avatar 😉 – drago mi je zbog ovolikog broja istomišljenika 🙂

  3. „Vise od preko 15 hiljada“ ovo kao neka zagonetka u stilu citanja brojeva Sinise Malog – koji je zagonetni broj?!

  4. Proteklih 20 god je vazduh zagađen to nije novina,problem je sto nije ni jedan projekat napravljen koji se tiče zastite od zagađenja…suprugu i meni se sve to poprilicno smucilo jer imamo malu decu i mi smo resili da ycinimo koliko mozemo za zdravlje porodice i kupili fotokataliticki preciscivac vazduha… bolje ista nego nista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.