Četrdeset dana pred početak novog fudbalskog šampionata krenuli su sa pripremama fudbaleri Novog Pazara od kojih se posle sjajnog 8. mesta u prošlom prvenstvu očekuje još bolji plasman na krajnjoj tabeli Jelen Superlige. Prvom okupljanju pod vođstvom novog trenera Dragija Kanatlarovskog i u prisustvu predsednika kluba Nedžada Dragolovčanina prisustvovala je većina fudbalera koji su izneli najveći teret u prošloj sezoni.


Među njima nije bilo novih članova Sarajeva Radoša Protića i Veleža Mladena Popović, ali ni fudbalera čiji su ugovori istekli a još uvek nije poznato da li će se zadržati u Novom Pazaru ili će promeniti sredinu ( Miljan Mutavdžić, Nemanja Arsenijević, Bojan Đorđević i Ersin Mehmedović ). Trener Dragi Kanatlarovski nije imao mnogo novosti kada je reč o budućem igračkom kadru i sastavu stručnog štaba ( očekuje se ostanak Ljajića i Radulovića, kojima bi Kanatlarovski priključio jednog svog dugogodipnjeg saradnika ), ali je rekao da će uskoro i u tom delu biti novina. „Poznato je da ćemo do sredine ovog meseca raditi u Novom Pazaru, a potom se selimo na Zlatibor gde ostajemo do kraja jula. Već je dogovoreno da tada odigramo pet pripremnih utakmica, s tim da je moja želja da nedelju dana pred start šampionata ( 9. avgusta u Novom Pazaru sa Radom ) imamo ,,generalku“ na Gradskom stadionu“, rekao je Kanatlarovski.

Kad je reč o pojačanjima ni predsednik kluba Nedžad Dragolovčanin nije bio mnogo rečitiji: ,,Više bih voleo da dovedemo tri, četiri vrsna igrača, nego sedam, osam prosečnih“, rekao je on. Prozivci fudbalera na Gradskom stadionu prisustvovalo je nekoliko stotina najodanijih pristalica kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari