Zaposleni u direkciji Ziđina u Boru dobijaju obavezne radne uniforme

Ostavite komentar


  1. “ Tesko onom koga kinez hrani a rus brani“ kaze poslovica !! Jos kad’ ih dodje …jedno 20 miliona….ihaaaaj

  2. Nisam video da se objavljivao tekst kada su ITALIJANI obukli radnike „Fiat“-a u uniforme. Stalno se pozivamo na zapad , pa zato pogledajte mnoštvo kompanija koje nose HTZ opremu – uniformu. Cokule , koga to čudi u rudarskoj kompaniji . Taj koji ih nosi , garantovano ide i na teren , a ne sedi za compom i igra – pasijans.

    1. Procitaj tekst pre nego sto ga prokomentarises!
      Obrati paznju na prvu recenicu: “ … Zaposleni u generalnoj direkciji kompanije Ziđin Bor Copper …“.
      U celicani sigurno niko ne radi bez cokula i HTZ opreme ni do sada, … ali da li je FIAT sio specijalne uniforme za svoje sekretarice, cistacice, racunovodje ekonomiste, inzinjere, … ????

  3. Ovaj … a kineske zastavice na radnim stolovima, obavezno slusanje govora Generalnog Sekretara Sija, maovi citati iz crvenih knjizica na odmorima, partijski sastanci KP Kine za zaposlene, … ?!
    Eto, vucicev kineski ‘Put i Pojas’ je uspesno stigao u Srbiju!!!

  4. Uniforme koje će nositi zaposleni su modernog kroja i imaju dezen u trendu.Nova sezona nam donosi i novu alternativu za ovaj klasičan dezen.To su pruge koje nikad nisu, niti će u skorije vreme izaći iz mode. Sledećih sezona ćemo prisustvovati dolasku starih trendova, a pruge će opet biti na vrhu te liste. Postoji veliki broj inovativnih i ujedno trendi načina da ih nosite. Dizajneri ih predstavljaju u raznim paletama boja, ali robijaški dezen ih stavljaju u bazu čitave odevne linije, što ostavlja dosta prostora za eksperimentisanje kod radnih uniformi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.