Žarković: Stanje u medijima katastrofalno

Ostavite komentar


  1. E pa Žarkoviću to je počelo kada ste i vi umesto 6 oktobra 2000. na tv studiju B zajedno s jednim filozofom držali "banku" i ubedili narod da je politika Voje Koštunice super za Srbiju a da je Đinđić "slepo crevo"….

  2. Dovoljno je setiti se famoznih "ortačkih" komisija iz vremena bivšeg ministra Tasovca, i tadašnjih skandaloznih odluka o raspodeli budžetskih sredstava, pa se po tome jasno vidi da se ništa nije promenilo – ista ekipa vodi igru, od nadležnih službi u samom ministarstvu, do raznih ustanova kulture, gde još uvek caruju Tasovčevi kadrovi. A ovaj novi ministar Vukosavljević očigledno nema nameru da preduzima neophodne rezove, niti da "talasa" po dubini sistema … a gangrena nastavlja da napreduje.

  3. Pa propustili ste priliku da od 2000 godine pišete realno svi odreda (možda Danas i najmanje) i argumentovano kritički ko god je na vlasti, a ne da ih podržavate bojeći se tadašnjih radikala i udovoljavajući nesposobnom Tadiću u veličanju svoje marketinške barbika uloge i sada je sve otišlo predaleko i samo Evropa može i to uz pomoć SAD, ali ne u ovom trenutku tu da nam pomogne, jer smo mi, a posebno novinari nesposobni da to izguramo sami (i što reće Ejdus dobro u tekstu Blicu " podanički, slugerijanski i doušnički". To su nažalost odlike većine novinara i to je začarani krug nesposobnih i podobnih, neobrazovanih i poslušnih u svim segmentima života.

  4. Katastrofalno nego sta je. Pojedinci koriste moc da bi blatili ugled pojedinaca samo zato sto su u stranci koja im se ne svidja… To je teska katastrofa… Kostiti medij ciji si vlasnik za sopstvene ciljeve je vec daleko van novinastva…

  5. U pravu je Žarković, stanje u medijima je katstrofalno, sve neki kvazi novinari pišu nebuloze i ne proverene vesti, dovoljno je samo proći pored kioska i videti ko se više utrkuje u pljuvanju sopstvene države i predsednika Vučića, ko će građane Srbije zaštititi od ovakvih stvari, to prerasta u silovanju uma i moždano maltretiranje.

  6. Kada je toliko kritičan što malo ne ispriča šta je sa onim medijima koji dobijaju ogroman novac iz inostranstva?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.