Zaštitnik građana: Deca iz osetljivih grupa i dalje u rizku od kršenja prava

Ostavite komentar


  1. Ništa, kao i obično. Biće istraživanja, o čemu, koji je cilj, šta je predmet istraživanja, šta je Panel. Sve je upropastio, a onu saradnicu koja je iznela u medije ko su ovo dvoje „experata“, tužili su. Šta je sa tim procesom, prati li ko? Da podsetimo na njihova mesečna primanja, 500 000 mesečno, Pašalić i ova njegova zamenica Stojanović, iz našeg džepa. Dokle?

Ostavite komentar


Društvo

Advokat Miloš Janković o istrazi u slučaju Savamala: Niko od "kompletnih idiota" do danas nije odgavarao 10

Advokat Miloš Janković o istrazi u slučaju Savamala: Niko od „kompletnih idiota“ do danas nije odgavarao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nekoliko dana po rušenju u Savamali, izrekao je ocenu da iza svih događaja koji su se tada desili stoje "najviši organi gradske vlasti", koje je nazvao "kompletnim idiotima". Imajući u vidu da do danas, punih osam godina, niko iz gradske vlasti nije odgovarao za te „idiotske“ postupke, a da je republička vlast viši nivo od lokalne vlasti, upravo iz takve izrečene ocene predsednika možemo zaključiti o karakteru, kako lokalne, tako i državne vlasti i opšte situacije u kojoj se mi građani nalazimo, ocenio je za Danas advokat Miloš Janković, tadašnji zamenik Zaštitnika građana, povodom osam godina od „fantomskog“ noćnog rušenja u Savamali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.