Zašto se danas organizuju ekološki protesti: Kako smo od tačke za Rio Tinto došli do ludačke košulje za protivnike kopanja litijuma

Ostavite komentar


  1. Ako su protesti protiv samo jedne kompanije, a ne uključuju Kineze koji nemaju ni jednu studiju uticaja na životnu sredinu, mogu nazvati jedino ekoideološki aktivizam.

  2. Све схватамо прихватам али шта ће мо са овима који и даље продају своју земљу.Нико их не тера то да раде силом .Него смо ми такав народ .Дај да узмем ја добре паре купићу другу кућу и земљу.Важне су паре .Сами придајемо своју земљу.Зашто кривимо другога за своје поступке.

  3. samo je Aleksić došao danas ispred vlade …da li je ostatak opozicije za Rio tinto…rudnike..tužno…

  4. Ljudi izlaze na ulice zato što su poslanici otuđeni od naroda. Oni treba da su sa narodom i da prenose glas naroda u Skupštinu. Oni nisu sa narodom protiv naroda su. I kako da se čuje glas naroda Srbije.

  5. dr.Raskovic Ivić se bavi politikom,a ne strukom.
    A ona nam može najviše pomoći.
    Sta kaze USTAV,ha,ha

  6. Koliko dobijaju od RioTinta gdin.predsednik i druzina da bi EU imala cistiji vazduh,a sve na stetu Srbije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.