Zašto se u srpskoj prestonici održavaju dva Prajda?

* Azdejković: Da li je Prajd za ambasadore ili LGBT osobe? * Miletić: Prepisali su naše zahteve, pa nema neslaganja
Predrag Azdejković, član Organizacionog odbora Parade ponosa Srbije, i Goran Miletić, član Organizacionog odbora Parade ponosa Beograd

Ostavite komentar


  1. Posvađaše se oko para pa sad prave dve parade da svako od njih ućari ponešto.
    Ja vam neću praviti kritičnu masu u vašim šetnjama jer vi šetate za svoj džep a ne za opšte dobro. Sretno vam i profitabilno bilo.

  2. Pa nema demokratije bez pluralizma,pa i gejevi su ljudi,i oni imaju ista prava sa svojim liderima da se bore za svoj deo na tržištu,koji će biti samo njihov, i na koji će polagati prava i ubirati plodove svoga rada,jednom rečju,gej poslovi.

  3. Na prošlogodišnjoj Paradi ponosa pola LGBT nije se pojavilo jer su se posvadjali oko novca. Uvek taj prokleti novac. To je rezultiralo sa pojavom Prajda i Beograd Prajda. Oni ne mogu da se dogovore ni da li će šetati juna ili septembra, ali su već promenili Ustav. Kada s ustoliči predsednica Vlade Ana Brnabić prajdovci će se šetati mesečno. Ali ko će dobiti novac?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.