Zatvorene ulice zbog mitinga

Ostavite komentar


  1. Ne sumnjam da će narod Srbije danas pokazati u šta veruje i da podržava kampanju Budućnost Srbije. Svi zajedno ćemo se boriti za našu bolju budućnost,bez nasilja i nemira širom Srbije. Narod želi mir i stabilnost i to podržava. Zatvaranje ulica je uvek problem za gradjane ali ako opozicija može da pravi proteste svaki petak, lomi, uništava grad… može i Predsednik države da okupi svoju podršku da se svi zajedno borimo i pokažemo da nas je više.

    1. Akcenat je na ‘okupi svoju podrsku’. Em lepo ilustruje kako ste vi kao tipican primer SNS bot-zajednice nepismeni i kako ne znate svoj maternji jezik, em naznacava sta je taj vas miting. Mene najvise brine sto se Vucicevo mentalno i dusevno stanje – koje je zabrinjavajuce – siri na celo drustvo kroz vasu kriminalnu zajednicu. On je za vas Tito. Sta god on kaze, vi ste spremni da ispunite. A mnogo od toga sto on kaze i radi je odraz njegove neuravnotezenosti. On vas koristi kao protezu. Setite se mog komentara za pet godina kad AV bude u nekoj instituciji zatvorenog tipa. Shvatate, nadam se, da pokusavam da budem uljudan.

      1. Jedna ispravka: Šta god on kaže ili uradi, oni su spremni da progutaju. Psihologija sirotinje, na žalost.

    2. Protesti u Beogradu nisu petkom, nego subotom. Ko Vas je slagao, gde ste to čuli ili pročitali?
      Recite šta je to slomljeno osim jednog stakla na ulaznim vratima RTS i gde ste čuli da je slomljeno.

    3. Mirka, vidim da niste bas najbolje informisani .Opozicija pravi proteste subotom, a ne petkom, iz razloga da mogu, ljudi koji žele,da dodju. SNS, pravi proteste radnim danom, jer jedino tako moze da uceni ljude da dodju… U pravu ste inace, narod Srbije ce danas pokazati koliko je jadan i bedan…Ali samo onaj narod, koji je placen danas da dodje, a verujem da to i Vi sami znate… Sigurno vec trljate ruke, sto ste zaradili neke parice…Mirka, stvarno ste me razocarali…

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme 9

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme

U Srbiji će danas biti toplo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, a posle podne i s lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.