Završeni disciplinski postupci protiv psihologa, pedagoga i sekretara OŠ „Vladislav Ribnikar“

Ostavite komentar


  1. Sramotno, direktorka je za primer svima. Kao i psiholog, a o ovima iz školske uprave ne bih

  2. Sigurno će proći bez ikakve kazne.Vrsnjacko nasilje se prenebregava,prelazi se preko toga.Najvaznije je da škola ne naruši svoj imidž.Zato se i desio ovaj slučaj,a sve više će se i dešavati sličnih stvari.Neka naša država i dalje zatvara oči,pa će te videti šta će se sve dešavati.Svaljivati sve na jedno dete,je nenormalno.

  3. Molim vas, može li neko da objasni odgovornost ili ulogu sekretara – pravnika, koji nije deo stručne pedagoško-psihološke službe, u ovom slučaju? Hvala

  4. Sekretar jeste deo stručne službe kao pravnik. Nekada su zvali tu službu ,,PEPSI“ služba, jer je satavljena od psihologa, pedagoga i sekretara.

  5. На крају ће психолога,педагога и секретара школе оптужити и да су учествовали у убиству Кенедија у Даласу!

  6. Iz mog iskustva kao roditelja, PP služba u školama je potpuno besmislena. Zaposleni u toj službi su obične neupotrebljive birokrate. Jedini odgovor koji od njih možete da dobijete je: „To nije naš posao“.

  7. A kad ce postupci protiv ministara, premijera i predsednika drzave? Kad vec utvrdjujemo krivicu preko disciplinskih postupaka treba celu piramidu odgovornosti uspostaviti, a ne samo ovako da stradaju najsitniji.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.