Zbog rekonstrukcije puta Čačak – Užice koja traje preko dve godine građani nezadovoljni

Ostavite komentar


  1. Kolika je cena jednog kilometra puta?Kao u Austriji.Kolika je cena tone asfalta?Kao u Austriji.Kolika je cena radne snage?Pet puta manja nego u Austrji.E zato nema radnika,moj dragi profesore Ekonomskog fakulteta

    1. Vazno je daje gospodin profesor,a to njegovo misljenje macku o rep moze da okaci…

  2. Nažalost gospodo grešite, ovo je treća godina kako se na delu puta Čačak-Užice i to od izlaska iz Ovčarsko Kablarske klisure pa prema Užicu razne firme,,IGRAJU,, rekonstrukcije puta. Naime sve je počelo kada se vršila popravka rekonstrukcije koja je započeta 2017god, i onda se svake godine nešto kao rekonstruiše pa se sledeće godine vrši popravka tog istog dela. Konkretno prošle godine je rađena raskrsnica za Lučane i Pilatoviće, stavljen noseći sloj asvalta i naravno tokom zime isti je ispucao pa je u zadnjih dvadesetak dana sve to podignuto i ponovo rađeno. Takođe na nadvožnjaku na izlazu iz Požege prema Užicu koji je kao završen, postoji rupa na sred kolovozne trake prema Užicu. Ovo pišem kao građanin Požege koji puno vremena provodi za volanom i kome se zaista smučila tortura koju nad nama sprovodi neko ko apsolutno ne zna kako te poslove raditi ili ima nekakav interes da se sve ovo razvlači u nedogled. Nadam se da će nekada neko postaviti pitanja odgovornima, a opravdanje da nema dovoljno radne snage ne stoji jer kada prođete putem a lepo vreme radnici sede i leže pored puta.
    ZABRINUT ZA SRBIJU

  3. Zahtevamo da se ovaj bezobrazluk okonca, da se ovakva odugovlačenja iskorene jer narod to nece više da trpi..
    Ako ne umete da obavljate posao kako treba i u roku, slobodno ostavite put takav kakav je….
    Ne muči te ni sebe, ni nas

Ostavite komentar


Društvo

Milica Kralj: Nasilnici su postali elita 8

Milica Kralj: Nasilnici su postali elita

Rediteljka Milica Kralj kaže da nasilje nad prosvetom i kulturom, u smislu lažnih diploma i ljudi koji ih obezvređuju, daje primer mladima da nije bitno šta oni znaju, nego da je bitno da imaju lažni papir koji će im omogućiti da budu članovi neke stranke i da se bave poslom o kojem ne znaju ništa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.