Zbog struje pao servis SBB-a

Ostavite komentar


  1. Nije ovo prvi put da se servisi SBB-a prekidaju. Zbog nestanka struje? Pa kako taj nestanak struje ne poremeti i rad drugih emitera? Da li struja samoregulaciono odlučuje gde će i kada da se prekine? Ne znam, moguće je da grešim, ali meni su prekidi isporuke struje samo SBB-u veoma sumnjivi.

  2. Od jutros nemam N1, ne radi mi internet…izadjem da kupim novine i vidim seku topole u Beace Jerkovic!!! Trazim im dozvolu , a oni mi pokazu neko nebulozno MISLJENJE DA MOGU TOPOLE DA SE SEKU A DATUM MISLJENJA 17. 01. 2012!!!
    B O J K O T.

    1. SNS sekta mrzi i prirodu, ne samo narod ! SAMOODBRANA I BOJKOT MAFIJAŠKE DRŽAVE !

  3. Dakle, počelo je! Poludeli Vesić širom Beograda danima na naše oči čeprka po podzemnim šahtovima, a na pitanje radnici nerado odgovraju. Jedan mi je rekao: šta te se tiče.
    A ovo danas, širom Srbije, su očigledno upozorujuće diverzije putem strujne mreže pretplatnicima SBB da se preorijentišu na MTS i tako zaplivaju u informativni mrak. Vlast očigledno ne može da trpi emitovanje N1 televizije preko SBBa. Još jedan očevidni dokaz da od t.zv. pregovora između vlasti i opozicije nema ništa, to je čisto zamajavanje, mlaćenje prazne slame.
    Diktatori sa vlasti nikad ne silaze mirnim, izbornim putem.

  4. Najava prekida napajanje el. energijom se nalazi na sajtu EPS distrivucije i u pitanju su redovni radovi na odrzavanju. Gde su ups uredjaji i generatori? Da li ih SBB uopste ima? Posto nudi uslugu fiksne telefonije trebalo bi da ima. Neciji zivot moze da bude u pitanju. Internet i televizija manje vise, cesto imaju prekide.

    1. SBB je dužan da ovo potvrdi ili demantuje, a ne da nas drži u neizvesnosti da li se u njjegovu distribuciju neko meša u cilju zastrašivanja preplatnika da će ostati bez interneta i TV, ili to oni zbilja sami čine? A ako je ovo drugo u pitanju, onda su dužni da nas o tome obaveste prekodnevne štampe i TV. Neće valjda niko ozbiljan poverovati da pretplatnici svakodnevno treba da čuče na njihovom sajtu kako bi u njega, kao u bob, gledali hoće li danas imati TV i internet ili ne.
      Sramta je usvakom slučaju bilo da je u pitanju bilo koja varijanta ovoga nedeljnog prepodnevnog prekida programa, od stane SBBa ili vlasti.

      1. Trebali su da nas obaveste a ne da mi petljamo misleci da je kod nas greska.Pa sada nemozemo da pokrenemo eon st boks zato sto je aplikacija moj sbb neupotrebljiva

  5. Mislim da SBB nece da prizna da je „voda ponovo pocela da ulazi u njihove opticke kablove“, kao i 1999. kad je Vucic bio ministarbiformusanja u crveno-crnoj koaliciji.

  6. SBB dobro organizovana kriminalna i interesna grupa. U našoj zgradi koju je izgradio investitor i prodao stanarima, posle nekoliko godina je SBB prisvojio video sistem i troši struju stanara.

  7. Iskreno to nije moj problem kao potrošača. Ja plaćam uslugu, i uslugu hoću, a kako će SBB to da reši to nije moj problem. Po toj logici ako meni nestane struje zbog kvara, da li to znači da ne moram da im platim račun (SBB-u) jer mi uređaji ne rade nevezano za njih. A priča o „šahtovima“ im dobro dođe. Pa ja sam njihov korisnik i pre Vesića i pre ove vlasti i uvek ista priča. I isti odgovor:“ Došlo je do tehničkog kvara… ekipe na terenu se trude da ga otjklone u najkraćem mogućem roku.“ I onda pošalju pun račun za taj mesec. Godinama unazad, u toku godine izjavljujem reklamacije na bar osam mesečnih računa.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 10

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.