Zbog zloupotreba u „Infrastrukturama železnice“ uhapšen državni sekretar Ministarstva građevinarstva i još četiri osobe

Ostavite komentar


  1. Pretpostavljam da u svakom ministarstvu ima i ministar i drzavni sekretar ili pomocnik ministra za hapsenje. Kao sto su za hapsenje odavno zreli Sarcevic kao ministar i Spomenka Simonic kao pomocnik ministra, zbog javnih nabavki.

    1. Pustili je niz vodu zbog onog šamara Vučiću a sad koliko onazna o averama AV pitanje je videćemo uskoro.

    2. Ma ko ih sisa, kad nisu znali da sade marihuanu. I za to su mogli da dobiju drzavne subvencije od par milionceta evra.

  2. Pretpostavljam da je hapsenje izvedeno u „Krusik“ stilu sa sve upadom maskiranih specijalaca u Ministartvo gradjevine, blokiranjem zgrade na par sati i velikim brojem antidiverzantskih vozila na ulici?

  3. BRAVO, odlicna vest, samo tako dodjite u Gradsku upravu Beograda i HAPSI redom svaki sekretar i pomonik koji su isto ovako cinili za sta postoje dokazii uskoro ce isti ovako zavrsiti i citace ce svi…..HAPSI SAMO TAKO SE SRBIJA MOZE ODBRANITI OD LOPOVA SVIH VRSTA

      1. Svako hapšenje državnih funkcionera nije ništa drugo nego potpuno oslobadjanje od krivice,naravno posle deset godina sudjenja.Posle ide naplata od poreskih obveznika za pretrpljene muke.Uigrana dobitna konbinacija,eo tek trideset(30)godinica???

  4. Tja, izbori su raspisani i pojačava se predizborna kampanja (koja neprekidno traje, nešto smanjenog intenziteta). To što je neko uhapšen ne znači da će biti i osuđen (iz dosadašnje prakse znamo da je tako). Doduše ovaj put je, radikalima i ‘jačim’ naprednjacima, ‘omiljena’ ministarka u blizini mete, pa k’o vele možda i nju makar okrznu ako već ne mogu da je ‘koknu’ (a ni roze gaće nije htela da primi na poklon, od ćaće).

  5. Zamoljavaju se nadlezni i POLICIJA da pokrenu Akcija „Let BEOGRAD 2020„ i da se preispita rad po sekretarijatima Grada Beograda i tek tada ce biti pun efekat ovog hapsenja. Dokazi postoje i ocekuje se Akcija „Let BEOGRAD 2020„.

  6. Direktor NST Esco bi trebalo da obrazlozi svoje aktivnosti …….da dostavi izjavu nadleznima…..

  7. Uvazeni PREDSEDNICE Vucicu, odlicne vesti ali ako se isti postupak pokrene i u sekretarijatima Grada Beograda dozvoli da ti javno kazem IZLAZIM NA IZBORE. U suprotnom nemoj nas vise zamarati ovakvim i slicnim vestima, jer shvati ili znaci HAPSI mili i kod nacelnice Sandre Pantelic ili nju ili njene zamenike sa pomocnicima ili BOJKOT.

    1. Opa!!!!
      Ovakve informacije mogu da imaju samo clanovi SNS- a
      Vučiću, dozvolio si da KRIMINAL I KORUPCIJA DOSTIGNU TAKAV NIVO, da će te na sledečim izborima pronicljiviji I pošteni tvoj i clanovi- bojkotovati!

  8. Čestitam! A kada je na redu Zorana- Zoka M.? Ili će je AV i dalje štiiti od apsane?
    Moj predlog -neka ućorkiraju i nju, Maloga i ćaleta ministra policije dve nedelje pred izbore! Znaš kako bi to, zahvaljujući podobnim novinama i TV , pozitivmo odjeknulo među glasačima- u stilu nema zaštićenih! A posle izbora neka ih pusti, ionako sud ne bi nikoga osudio. Zoku na mesto ambasadorke SAD, Maloga neka vrati na isto mesto jer zna da muva sa lovom a ćaleta neka postavi za direktora Krušika. I tako će biti i „vuci siti, bez para na broju“!

  9. STANETE ISPRED SUDA I DOTERATE MARICU .
    VIKNETE – UHAPŠEN SI – (u jednini ) SVI ZAPOŠLJENI ĆE DA IZADJU.
    PA SVE TAKO REDOM . . .

  10. A pravosnažnu osudu možemo očekivati tamo negde, na Sv.Nikad, a možda čak i ranije, već u prvoj polovini limburga meseca?

  11. Vučić: Ne dam Gašića, ne dam Lončara, ne dam …. Pa naravno , na koga će se lepotinja ugledati nego na Njega… ni ona ne da PoSledicu. Bruka, jad, beda… nema adekvatnih izraza za ponašanje i izjave. Izostalo je samo, da pomene Đilasovih 619 miliona…Srećom tu je Đurić koji to ne zaboravlja, kako reče, nema amneziju (ali ima nešto drugo, čega nije svesna ta gnjida ljudska). Zemljo otvori se pa progutaj taj šljam…

  12. Samo Subvencije u pojedinim delatnostima,a posebno poljoprivrede i sl kada bi se to pretreslo.Katastrofa

  13. Koliko je samo državnih banaka opljačkano preko davanja kredita koji se ne mogu naplatiti i nikada neće biti naplaćeni.Kada je to iscrpljeno,krenulo se od sitnog na Javnim preduzećima do ovoga krupnog.Neznaš više za koga da glasaš ili nemaš više za koga da glasaš

  14. Mislim da ti je vreme da progovoriš Zorana, jer i ti si na ovom spisku. Javno kaži sve što znaš i u šta si lično upletena, i nećeš na doživotnu, već na 20-ak godina, što je iz ovog ugla, prihvatljivo. Kad je Šper mogao tako da se izvuče, što ne bi i ti, i verovatno bi povratila bar malo ugleda medju ljudima koji znaju šta se dešava u našoj državi, Malo, ali….

  15. Predizborna kampanja ulazi u finalnu fazu. Zrtveni jarci ce (mozda) provedti neko vreme u zatvoru do okoncanja izbora i formiranja nove vlade, a onda ce se, u postizbornoj tisini, braniti sa slobode. Do okoncanja postupka kome se kraj ne nadzire.

  16. Plavušo da si normalna dala bi ostavku odmah pa ti veruj šta hoćeš , lopine.

  17. Hteli da pređu kod Đilasa iz Napredne stranke ali ih GESTAPO ulovio u diverziji..Sad ultimatum ili će da potpišu da su lopovi ili da ostanu u ćuzi dok ne prođu izbori.
    Nije im lako,ili da kradu i ćute ili da beže i reže iz stranke..
    To jest ako ih puste posle izbora na uslovnu kao kolateralnu štetu.

  18. U ovoj napacenoj Srbiji pod hitno usvojiti zakon da politicari za korupciju kradju i lazi sto zamajavaju narod da se uvede sud samo za njih nezavisni sud pod ingirenciom radnicke klase i sejlaka

  19. Pa Mihajlovicka zna da Poledica nema veze sa mitom. Ona najbolje zna i ko ima veze, nego joj se ne isplati fa kaze.

  20. Ako van do sada nije bilo jasno, ovoj su vec odavno poznata revijalna hapsenja..April ili kada god nije tako daleko..A tupavom narodu je dovoljno da cime da je nekom uhapsen..No..oni koji hapse izdaju naloge da se ograde jer zapravo oni bi trebali da budu iza resetaka..setimo se jos uvek nerazjasnjenih afera..najaktuelnijih…ali I onih ranijih…Dakle u pitanje je revijalna izvedba..Kasnije ce svi biti pusteni uz pismenu izjavu da nisu krivi ni po jednoj tacki …Tako je to bilo ra nije..tako je to sada..Plavusa I dalje zadrzava 60% neka provizije..malo li je..?

  21. Ako se ne varam, Zoranu stite ameri i ne verujem da vucic sme da je dira. On glumi gospodara, u stvari je poslusnik.

    1. Nasu “ dragu “ Mona Lizu stite ne samo Ameri vec i dokumenti koje je ona sklonila za “ ne daj Boze “ a ocigledno doslo je to vreme sa ovim hapsenjima njenih saradnika i javnim primitivnim napadima “ pomahnitalih radikalki . Zorana je , po svemu sudeci „, zrtveni jarac – koza “ bacena u arenu sns botovima i ovcicama “ gladnim “ pravde a koju niko ne “ brani „pogotovu martinovic ili orlic iako je ona jedan “ podpredsednik “ sns sekte .
      Ovo je skretanje paznje sa afera “ organskog paradajza , pljacke Krusika ili drugih fabrika Namenske industrije je toliko predvidivo i providno da ni talibansko sendvicarski botovi nemaju vise “ zelje “ za lupetanjem

    1. Ne prizivajte ga, molim Vas! Zamislite to ludilo mozga kad krene da se divi kakva borba protiv kriminala. Sad je garant u delirijumu pred tv-om.

  22. malo pred izbore se dotakli mediji i divljačkog
    višedecenijskog pljačkanja u železnica srbije?
    koliko li je samo nestalo šina
    vagona pragova telefonskih bandera sa bakarnom žicom
    elektrobandera objekata koji se
    slobodno kidaju kidaju kidaju…

  23. Le le, svaki drugi se okomio na Z. Pa jadna ona ne čini ceo SNS i drugi valjda nešto vrede na tom planu. Dajte ljudi lepo rasporedite sredstva ravnomerno!

  24. …“Da za sada nema nijedan razlog da poveruje da je uhapšeni državni sekretar Ministarstva Miodrag Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret“… izjava koju gospodja ministarka jednostavno ne bi smela da izusti (kada bi u zemlji Srbiji bio na snazi princip vladavine prava)! Ovako…

  25. izgleda da je ministarka završila sa luj viton torbicama i satovima od par hiljada evra.

  26. Gospodja ovde pomenuta, svaki dan je u novinama sa sve slikom, gde neprekidno hvali lik i delo Nj. V. A. Vucica. Sad s pravom ocekuje pomoc i dobice je kao sto su je svi dobili. I loncar i Gasic i Stefanovic i Mali. Svima njma su prsti slatki od meda, koji su cedili. Zasto bi Zorana sama pala zbog
    zbog uobicajenog nepocinstva. Ni dlaka joj faliti nece iako ona sigurno nevina nije. Bas zbog toga. Da je nevina pala bi. U nas je sve obrnuto nego u svetu. U Svedskoj je stampa pisala da jedna ministarka nije placala TV pretplatu 20 g. Premijer je pozove i jel istina ovo sto pisu jest, onda da si jos ovde napisala ostavku. A druga ministarka iz iste vlade nije placala doprinose za devojku koja joj je cuvala decu morala je da ode i ako to gotovo niko ne placa, ali iz moralnih razloga morala je reci zbogom. Kod nas tuzilastvo skida svaku odgovornost sa Vucica i drugih, bilo da se radi o direektnoj odgovornosti ili posrednoj. Zato ne sanjajmo da mozemo biti u istom drustvu sa Svedskom. Korupcije ima svagde, ali je ova nasa vulgarna, da bode u oci i vristi. Pa opet, puj pike ne vazi.Pojeo vuk magarca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.