Zekić: Ostavite nas na miru

Ostavite komentar


  1. hahahah,na sednici RTS-a prisustvovao sin trgovca oruzijem….i to je otvorio…jadna nam majka

  2. Stvarno treba da ih ostave na miru …nista im ne fali, lepo im je, ne rade svoj posao a lepo placeni. Sto da ih u tome prekidaju?

  3. Neprijatno ju je slušati, čitati, gledati…jer tako izgleda biti pokvaren, zato što ti se može

  4. Zanimljivo: Zekić smatra da se nazavisnost institucije na čijem je čelu ogleda u tome da može nezavisno da ćuti i ne radi svoj posao.

  5. U pravu je zena ostavite na miru vise prostitutke i nasilnke na nacionalnim kanalima,s kojim pravo mi uopste i zahtevamo da nas oni obestavaju po zakonu,jer kako rece Nusic „zakon je za njih pravljen da znaju kako da nam odlome“-sta narod ima da zanima o pljackama,kriminalu,plagijatima,buldozerima,nekakvim protestima -to su bre sve „fasisti“,i treba zenu pustiti na miru da popije kapucino i da radi svoj posao kao i do sada!A ,koji joj je posao?

  6. Sttasno je slusati ovakve osobe, pokvarene do srzi, korumpirane, zle, osvetoljubive, koje jos traze da ih ostatak sveta „ostavi na miru“ da budu to sto jesu, sejaci zla i ludila u ovoj upropastenoj drzavi.

  7. A sada kada vidiš da je kraj,pustite nas….pustićemo vas na livadu,ovce iz SNS,ali sa sve bukagijama

  8. Ostavite nas na miru da uzimamo plate i ne radimo nista. Mi smo politicki clanovi Rema, nas zakon ne interesuje :-)!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.