Zekić: REM će odlučivati o prijavi ili pamfletu

NUNS prijavio TV Pink zbog direktnog prenosa sednice GO SNS

Ostavite komentar


  1. Bitno je da starleta zna razliku. Kao neko ko je član nezavisnog tela, javno se stavila na stranu i u službu vladajuće ekipice. Bravo. Čestitam. Kao što reče Ajnštajn, samo su dve stvari bezgranične. Univerzum i ljudska glupost. Pitam se samo kako ovaj polusvet može da se pogleda u ogledalo ili još bolje u oči dece. Šta njima ostavljamo i čemu ih učimo?

    1. Tacno. Ova zena bez imalo stila javno blati NUNS. Jasno je da je u REM usla da drzi stranu sadasnje vlasti. Poznato je i zasto? Carsija zna…a i mnogi novinari

  2. Užasno je slušati otvoreno navijanje nekoga ko treba da bude nezavistan. Setite se onog oglašavanja zbog utišavanja Vesića na RTS-u. Stvarno treba da si moralna nula da govoriš nešto što nema veze sa logikom iz ličnih interesa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.