Zekić: Zahtevi za moju smenu histerična reakcija opozicije

Ostavite komentar


  1. Odakle ispliva ovakvo zlo?Pa ne mogu da verujem sta sve moze da se zapati u Srbiji.

    1. Ko je tebe prolivera ugurao u taj rem, pitanje je od milion botova. Dao bog da mu se osuši nokat na prstu kad je potpisao ukaz o tvom postavljenju, jer takvo malo zlo koje čuči u tebi sirotici, danas je proizvelo monstrume zla na medijskoj sceni srbijice, pinkovski ispljuvak, retardirani hepy, orobljeni i sluđeni O2 i prva, još bolesniji kopernikus i današnji uplašeni rts, koji je tv „valjda će vrhovnik biti zadovoljan“. To je vaš rad svih ovih godina doneo građanima srbijice dno dna i zlo zla.

  2. Histericno zahtevammid Danasa da trazi i objavi podatke koliko ljudi radi u Remu i koliko im se daje na plate

  3. Uopšte ne znam kako se usuđuju osobe koje su na javnim funkcijama da koriste TAKAV rečnik?!?!
    ŠTA znače i Vesiću i Zekićki :“ ..histerične reakcije opozicije..ili agresivne manjine“ i sl.. a ta individua nije vredna komentara!!

  4. REM prima plate koje kroz sve ovo vreme primaju za dzabe ! Ko su ti ljudi, ko ih postavlja, sta je njihov posao, uglavnom ne znamo ! O.Zekic se pojavi da se nesto raspravlja sa svima, a stanje nikad gore ! Rasformirati odmah !

  5. hajde da se poigramo rečima iz naslova. Da kojim slučajem vlast (SNS) želi njenu smenu sigurno histerije ne bi bilo, jer bi to bilo rešeno kanalima mimo javnosti i u vidu ostavke iz ličnih ili zdravstvenih razloga. Zekićeva, znamo da ti lično i da hoćeš ne bi mogla da podneseš ostavku, dok prvi među nama to ne bi odobrio. Sve dotle si na dužnosti, sa jezikom na gotovs.

  6. Upucuje se zahtev za Tvoju smenu, neprekidno. I ne brini, nece prestati, otici ces svakako. Kakva toksicna osoba, ta Zekic. A i nafrakana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.