Zeleno-levi front: Neefikasna i nepristupačna zdravstvena zaštita u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Vranje nema odavno endokrinologa i niko ne brine.Pacijente sa juga direktno salju privatno.

  2. Znači problem je što je izgrađđeno previše zdravstvenih objekata i nabavljeno previše zdravstvene opreme!? I posle se pitate zašto ste opozicija.

  3. Да се вратимо у време ДОС-а, када ништа није функционисало. Изгледа да је то боље него ово сада судећи по овим еко-фанатицима. Иначе постоји разлог зашто дилетантима није место у политици, а ово је један од тих разлога.

  4. Još jedna laž Zelenih, jer zdravstvena zaštita je na visokom nivou. A dok je opozicija bila na vlasti zdravstvenu zaštitu nismo ni imali.

  5. Ta ista zdravstvena zaštita je bila i kad je opozicija bila na vlasti, pa sto je niste tada menjali.

  6. Efikasna je samo naplata doprinosa za Zdravstveno osiguranje. A za placeno Zdravstveno osiguranje imate mesto na listi cekanja ili u hodniku na stolici. Za nesto vise mora se doplatiti privatnoj praksi, istim koji dobijaju novac od vase uplate Zdravstvenog osiguranja. Ovde je uvek bolest bila problem bolesnika a ministri su tu samo da bi nam kazali da je sve u najboljem redu.

  7. Dok je Djilas bio na vlasti zdravstvenu zaštitu nismo ni imali. Sad imamo sve.

  8. Veoma losa organizacija sa po nekim dobrim pojedincem. Svi predhodni ministri treba da odgovaraju. A primanja i standard zdr. Radnika govori sve

  9. Svaka čast gosp,, mijatović. Govorite iz duše svih građana srbije naše zdravstvo je preskupo a usluga na nuli. ,,,,.,?

  10. Ma,ova vlast gleda samo svoj interes ,da sto duze ostane na vlasri,a zdravlje dradjana im nije vazno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.