Zelenović: Dajte testove, platićemo ih

Ostavite komentar


  1. Nema testova ni za pare,ljudi se vracaju kuci sa simptomima bez testiranja .Drzava nije bila spremna za novi virus koji se prvi put pojavio 22.06. Ups greska virus je tu jos od februara ali je vlast imala preca posla od kupovine testova i zastitne opreme

    1. Verujem da su testovi otisli nasim celicnim kineskim prijateljima tj. braci, kao i sve maske u martu pa ih nije bilo za nas!
      A mozda nece da ih daju u Shabac, jer nisu poslusni. Ne bi me ni to iznenadilo od ove vlasti.

    2. Postoji jedna stara izreka „lupaš ko Maksim po diviziji“.Vi gospodine Zelenoviću pa Vi bi opet da trošite pare iz budžeta na nešto što država već plaća. Inače da pitam Vas i sve druge da li postoji u okolini država koja testira 8000 građana dnevno? Neke nemaju ni labaratorije a ni PCR testove. Zatražite podatak o tome koliko je samo u zadnjih mesec dana država PODELILA tzv. brzih testova i kojim institucijama pa ćete videti koliko se stara o našem zdravlju.Ja to znam jer sam zaposlen u „ugroženom sektoru“ koji je dobio ove testove.

  2. Kada drzava tvrdi da ima dovoljno testova neka ih podeli .A i kada tvrdi da ima dovoljno respiratora neka ih raspakuju ovi sto tvrde da je sve pod kontrolom i koji rade u tom zasticenom sektoru!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.