Zelić: Agenciji za lekove prijavljeno 12 slučajeva neželjenih reakcija na vakcinu protiv korone

Ostavite komentar


  1. Благе реакције (сем леталног исхода) на ову циљану генску манипулацију, су ништа у односу шта следи.

    1. Evo javio se ekspert imunologije i farmakologije koji je znanje stekao na eminentnim sajtovima teorija zavere. Čoveče, ne moraš da se vakcinišeš ali pusti nas ostale na miru, ne prosipaj nam svoju pamet, ne zanima nas ni malo sta imaš da kažeš.

      1. @миле, мој принцип је да никога не разочарам, што се надам нећу ни тебе. За твоју информацију, знање из Микробиологије и Фармакологије сам стекао на БУ, када је постојао критеријум, ценио рад, знање и поштовала наука. Теорија завере не постоји, постоји заблуда и слуђивање неуких који сво своје знање црпу на @пинку, хепију, куриру, информеру…Нико не спори твоју намеру да будеш вакцинисан и на крају зашто разматраш моје мишљење? Твоје право да одлучујеш о свом телу и шта ћеш да утрпаш у њему. Буди поздрављен и срећно ти пелцовање.

    2. Dok su blage reakcije(sem letalnog ishoda) i posledice prelezane Korone maciji kasalj, zar ne? Moram da odam priznanje ovim prvoborcima antivakserskog pokreta poput И.Т.-ja na upornosti i istrajnosti u iznosenju nebuloza i neshvatanju ociglednih stvari.

  2. Pitala je hoće li prethodno biti izvršena provera da li može da primi vakcinu, zbog teškog hiruškog zahvata od pre godinu i po, zbog pumpice koju koristi i stalnog kašljucanja koje ima, a na to su joj odgovorili da nema nikakvog pregleda pre davanja vakcine i da se samo obazrivije postupa sa onima koji boluju od hroničnih bolesti.
    Ako žena koristi pumpicu, od čega ona boluje, ako to nije hronična bolest!? Ovakav pristup zbrinutih na javnim jaslama je nedopustiv. Kako da prihvatiš da se vakcinišeš kada za njih onaj ko koristi pumpicu nema hroničnu bolest i ne podleže detaljnijem pregledu pre prijema vakcine?
    Do kada će se na državnom kazanu zapošljavati oni koje su tokom školovanja debelo gurali, imali su visok prosek, a od znanja ništa?

  3. Baš bih volela da vidim kako vi to proveravate vakcinu.
    Verovatno pogledate papirilogiju koji su proizvođači napisali (verujete na reč firmi koja je osuđena 2009. godine za citiram „Pfizeru 2,3 milijarde dolara kazne za mito liječnicima i prikrivanje nuspojava lijekova“) i samo aminujete!

  4. Vakcina protiv gripa takodje ima nezeljene posledice kod nekih koji je uzimaju ali nikom do sada ,nije izrasla treca ruka, mada neki koji je uzimaju, i dalje veruju da je zemlja ravna ploca jer suprotno nikada ne bi nigde stigli vec bi se stalno vrteli u krug.

  5. Zasto ovaj tzv pisac SF romana uopste govori o vakcinama…Jeste on pr agencije,al bi bilo dobro cuti nekog od struke iz agencije. Najbolje od samog direktora, jer ipak je ovo velika stvar u pitanju i treba umiriti gradjane…

    1. Da li osoba obolele od autoimunih bolesti mogu da se vakcinisu i koja vakcina je za njih najadekvatnija i najsigurnija.?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.