Željko Mitrović o kupovini bioskopa: I Šekspir je bio „bulevarski pisac“, a i ja sam mnogo pišem

Vlasnik Pinka potvrdio za Danas da je kupio bioskop Odeon i objašnjava zbog čega

Ostavite komentar


  1. Praksa je pokazala da 1 sat gledanja Pink televizije potire tri sata provedenih u učenju školskog gradiva. Ono što se može očekivati od kupovine Odeona je uživo prosipanje roze smeća i kiča, upravo ovom delu populacije, kome je Pinkom izbrisana škola iz glave.

  2. Od prosecnog basiste do vlasnika medijske imperije, prvo uz pomoc mama Mire i tata Slobe, te uz pomoc neodlucnog DOS-a koji ga nije ukinuo, do vucica koji ga stiti za svoje medijske poslove. ZM je metafora srpskog propadanja i prevare.

  3. Kakav deGol i Pašić, takav i Šekspir. Sad se sva trojica okreću u grobu.

  4. Šekspir bulevarski pisac a “bulevari”nisu postojali -haha
    Baš je talentovan skoro kao Šekspir
    A da je ulični pisac i svirač to je tačno sebe procenio.

  5. Da pomognem Gradnjaninu Srbije. Ako pominje Slobo i Miru, treba da kaze da ga je od njih preuzeo Zoran Djindjic, a ne nedodllucni DOS. Od Djindjica je Zeksa preuzeo Vojislav Kostunica. ITD. To nisu cinile stranke nego kabineti tih politicara. Za Djindjica, Vesic, a za Kostinicu Nikitovic. Za Tadica nije vise ni bitno jer jer tu vec uskocio Vucic licno. To je istina, a sto se vama to ne svidja, jer od Djindjica pravite sveca, to je vec druga stvar.

  6. Ja ovu akviziciju vidim, sa jedne strane, kao novi korak u pravcu potpune devastacije naše kulturne scene, dok sa druge strane neupitno iskače pitanje mentalnog zdravlja samog kupca.

  7. Ne razumem zašto Danas objavljuje idiotske, uvredljive i bolno tupe izjave jedne bolno bogate moralne nakaze??? Zašto Danasu, zašto?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.