Željko Mitrović o kršenju Zakona o oglašavanju na TV Pink: Zakon mora da se poštuje, ali na nama je da pokušamo

Ostavite komentar


  1. Baja se polako sprema za novo odelo i promenu gazde. Naravno, opozicija će ga prihvatiti širokih ruku, treba nastaviti sa zaglupljivanjem glasača..

  2. Izmedju ostalog g. Mitrovic kaze „Mnogo bolje komercijalne rezultate na nivou grupe ostvaruje 60 Pinkovih kanala, nego glavni Pink koji ima nacionalnu frekvenciju“, pa vratite onda nacionalnu frekvenciju posto na njoj skoro nista ne zaradjujete. Napredno. Ziveli

  3. Sve ce on to od Elite zaraditi i platiti,ovog Mitrovica treba pistaviti za premijera taj bi uspeo i krmetinu u Teheran izvoziti i prodati.

  4. Na danasnjem sajtu, tekstovi i fotografije Vucica, Seselja, Mittovic Zeljka. Akoje to koncepcija uredjivaca ovog sajta onda svakako cestitam u svoje ime i u ime onih citalaca koji veruju da je vas sajt objektivan i demokratski opredeljen.

  5. Милице да си ишла у школу учитељица би ти рекла да си промашила тему. У каквој је вези твој коментар са овим текстом?

  6. Kaze g. Mitrovic „Na pitanje zašto krše Zakon o oglašavanju, vlasnik Pinka Željko Mitrović kaže za Danas da se zakon mora poštovati, ali da je na njima da pokušaju“. Da pokusaju sta? da ne krse zakon ili da ga krse. Ako zakon mora da se postuje onda se postuje, ne postoji „pokusaj“ nego postovanje, ali vi inace ne postujete zakon. Ziveli

  7. Danas razocarali ste me Vucic, Seselj, Zeljko Mitrovic auuu pa stvarno sto nije uredu nije.Koja uopste ti interesuju

  8. Ajoj pa koliko treba da uzmu sbb 500 mil eu svake godine bolje vam je da cutite sreca vasa u Vucica kako bi vas ja odero nebi vam palo na pamet da krsite zakon

  9. Ukljuci mozak..iskljuci pink..prestanimo sa placanjem tv pretplate jer nam truju mozgove i decu putem tv pinka i ostalih poremecenih rezimskih televizija

  10. Kako mogu da kazne Pink,kad je Mitrovic iznad REMA?Bolje im je da cute da oni ne budu kaznjeni od Vucica ili Seselja.Pink je Pink.Dzabe demonstracije protiv Zadruge,ona ce da traje,jer je Vucic stiti.

  11. Željo, živim za dan da ti u ružičastu TV udju nepristrasni objektivni poreski inspektori.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.