Žena koja je pala sa najviše zgrade u Kragujevcu životno ugrožena i pod stalnom kontrolom lekara 1Foto: Z. S. M.

Jutros oko 8 sati, ekipa Hitne pomoći, transportovala je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac pacijentkinju, za koju se pretpostavlja da je povređena prilikom pada sa solitera Y u kragujevačkom naselju Erdoglija.

– Ekipa lekara Urgentnog centra, obavila je hitnu reanimaciju i dijagnostiku i pacijentkinja je prebačena na dalje lečenje u Jedinicu intenzivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju UKC Kragujevac. Pacijentkinja je u veoma teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena i pod stalnom kontrolom lekarskog tima, potvrdili su za Danas iz kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra.

Da, podsetimo, jutros u naselju Erdodglija, pronađena je žena koja je pala sa solitera Y, najviše zgrade u Kragujevcu.

Ovo su za Danas potvrdili u kragujevačkoj policiji. Po njihovim rečima komšije su videle ženu kako leži na nastrešnici solitera.

– Dobili smo poziv od građana oko 7 sati i 50 minuta. Žena je pronađena na adresi Daničićevoj. Istraga je u toku, kažu iz Policijske uprave Kragujevac.

U njenom spasavanju učestvovali su sem ekipe Hitne pomoći i vatrogasci.

– Žena je sa višestrukim teškim povredama i traumama prevežena u Urgentni centar UKC, kažu za Danas u kragujevačkom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari