„Žene u crnom“ traže od državnog vrha Srbije da prizna genocid u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Bravo i svaka cast Zenama u crnom. Slava svim zrtvama genocida u Srebrenici i svim nevinim zrtvama zlocina sirom bivse Jugoslavije.

  2. Izvinavam se što više verujem Jevrejima nego vama i sudu u Hagu koji uništava dokaze o trgovini ljudskim ogranima otetih Srba i Rugovinih Albanaca, sud koji ne mari kako su ubijani svedoci, sud koji ih nije zaštitio,…
    Jevreji znaju.
    A vi ste sredstvo.

      1. Svejedno je kako se zove. Kada su ubijali, nisu mnogo marili za termine, zar ne? Par hiljada ljudi ne moze pobiti par budala, bilo ih je mnogo, mnogo vise. Ne znam da li se vise gadim na ove koji reklamiraju genocid, ili na ove koji ga skrivaju? Hvala Bogu, pa nisam hteo ucestovati u svemu tome! Da danas izbije sukob, bilo bi mnogo vise mnogo gorih zlocina…. U to sam siguran… Pomozi Boze!

      2. Дозволите, Марија, да Вас обавестим о дефиницији злочина геноцида из члана 2 резолуције 260 Генералне скупштине уједињених нација: – Геноцид је сваки акт почињен с намером да уништи, у потпуности или делимично, националу, етничку, расну или религијску групу, попут следећих: а) Убијање припадника групе, б) Наношење тешких телесних или менталних повреда припадницима групе, в) Срачунато довођење групе у животне услове с циљем њиховог потпуног или делимичног уништења, г) Завођење мера с циљем спречавања рађања у оквиру групе и д) Присилно превођење деце једне групе у другу.

    1. Ko ce objasniti ovim gospodjama da NIJE BILO GENOCIDA u Srebrenici? Mogu li malo da se bave necim drugim? Ili se nista drugo ne placa kao ponavljanje te lazi?

      1. @Irena***Za koje delo je osuđen komandant drinskog korpusa VRS,general Radislav Krstić a u vezi Srebrenice ? Pročitaj pravosnažnu presudu. „GENOCID,odn. saučesništvo u GENOCIDU,progon,istrebljenje,ubistva,proterivanje…“!

  3. Kakva su one organizacija i odakle sredstva za njihov rad .Tu je nešto sumljivo .Stalno protiv svog naroda i države kako im ne dosadi.Ili im je to posao što bi i mogao da razumem ali i osudim.

    1. Kakav udbaski duh! Bravo, druze Srbine! Mozete zameniti Batu u Balkanskom spijunu 2!

  4. Onako čisto psihološki, prva asocijacija na vlast u Srbiji mi reč „kolac“, dok recimo na pomen žena u crnom, ne znam zašto mi je prva asocijacija mi je reč „lomača „… Šta li to može da znači, možda neke neobjašnjive asocijacije iz prethodnih života…

  5. A kada cemo najzad cuti i stav Danas-a po ovom i slicnim pitanjima? Imate li vi uopste neki svoj stav, ili cekate da vam ga neko drugi (po)stavi na portal? Poslednjih nekoliko dana ste zaista prekardasili svaku meru sa antisrpskim tekstovima i naravno sa vasom omiljenom razonodom – cenzurom komentara koji vam na to ukazuju i koji se otvoreno i ostro protive toj antisrpskoj histeriji. Koristite iste metode kao i prorezimski mediji, a narocito ste alergicni na otvorenu kritiku, dok istovremeno trazite materijalnu podrsku. Lova ne smrdi, izgleda. Upascete u zamku, ako vec i niste, uslovne podrske, ali niste ni prvi ni poslednji. Nekada se islo u Madjarsku po kes, danas je to mnogo lakse, ekspoziture za “podrsku“ se nalaze sirom Srbije.

  6. ko vas pusti u beograd crne zene sto tu trazite srbija i milosevic nisu bili u ratu preko drine sarajevo ubijalo mlade vojnike jugoslavije i zagreb i oni su ubijali sve sto ne vole u zagreb idite crne udovice

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.