"Živi lanac" za Malog

Ostavite komentar


  1. Ne treba traziti njegovu ostavku vec njegovu krivicnu odovornost !
    Ostavku treba traziti od premijera koji bi hteo da bude i predsednik.
    Znamo da je on dvostruka licnost, ali sta je previse, previse je.

  2. Deco ne znam da li vam neko nije rekao ali postoji straznji ulaz tako da niste nista uradili smo mozete da se prehladite ako sedite na hladnom betonu.

Ostavite komentar


Društvo

NDNV: Iza kampanje linča na Dinka Gruhonjića stoji Srpska napredna stranka 9

NDNV: Iza kampanje linča na Dinka Gruhonjića stoji Srpska napredna stranka

Ako je iko i sumnjao da iza kampanje linča, stotina pretnji smrću i hiljada šovinističkih uvreda koje su izrečene na račun programskog direktora NDNV-a i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića, kojem je ugrožena elementarna fizička bezbednost, kao i njegovoj porodici, stoji Srpska napredna stranka, današnje saopštenje te partije je to potvrdilo, saopštavaju iz Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.