"Zločine činio MUP, ne Mladić i RS"

Ostavite komentar


  1. Ako se na slican nacin nastavi sa odbranom ratnog zlocinca R.Mladica ispasce da su Sarajlije preko 3,5 god same sebe granatirale i ubijale, da se genocid nad Bosnjacima Srebrenice i istocne Bosne nije dogodio i da su u logorima Prijedora i Banja Luke (Bosnjaci, BiH Hrvati i ostali ne/srbi) bili na pikniku a ne stratistu odakle mnogi nisu zivi izasli. Ako se nastavi slicnom shizofrenom logikom onda u BiH nema ni "republike srpsko/sumske" koja je i stvorena na "krvi i kostima" Bosnjaka (ponajvise) BiH Hrvata i ostalih naroda i gradjana nesrecne Bosne i Hercegovine.

  2. Koliko god tvrdili da su ratovi u bivšoj Jugoslaviji krvavi u samoj bosni 58% gunitaka su bili vojnici ubijeno je stradalo je 42000 civila što je oko 10000 godišnje za prostor od 4 miliona to je 0,25% godišnje. Koliko god surovo to zvučalo to je statistička greška. Ali RS mora da se predstavi kao genocidna tvorevina iako nema rata u kom civili nisu stradali kao rat u Vijetnamu gde su civilne žrtve bile od 1/2 do 2/3 zavisno od procena ali niko ne tvrdi da su SAD počinile genocid iako su koristile hemisko oružje.
    Ne znam što ovo uopšte pišem kad verovatno ovaj komentar neće biti objavljen

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.