Zoran Babić: Vazduplohov na Koridorima

Ličnost dana

Ostavite komentar


  1. Čovek napravi jedan lapsus i vi se držite toga kao da je doveo zemlju do bankrota! 😀 Stvarno ste čudo!

  2. Pa dobro, desio se lapsus kod izgovorene reči "vazduplohov", čovek je retorički zabagovao ili mu se desio trenutak da mu se "jete zaplezik" (zaplete jezik).
    Dešava se to mnogima kad u brzini žele da izgovore malo složeniju reč ali ne vidim šta je tu upitno, kao što je upitno kada se desi neretorički, već logički lapsus tipa – “Ta su pitanja za mene nedovodljiva u pitanje.” (Boris Tadić).

  3. Kamo sreće da ste peglali toliko naprimer Dinkića i Đelića koji nam urnisaše ekonomiju

  4. Ima ko treba da misli o strategiji koja se sprovodi u privredi i društvu i ne vidim što bi mi žuljali mozak time

  5. @Litlle.Mnogo su,,zanimljivi,,ovakvi mentalitetno,,zabagovani,komentatori,koji svoje moždane,,.vijuge,, izdaju na LIZING.A Babić je ČIST,,PRODUKT,, onih koji su uspeli da čitko popune priznanicu,,tj,,,upisnicu,, za,obrazovne ,,ustanove,,.Onaj ,,srećom,, jedini,,KIKS,, mnogo mu se multifikovao,u svakoj,,ekskluzivi,,u Parlamentarnih,,rasprava,,. Onaj,,srećom,, nepročitani David i Golijat još Mu nisu našli ,,zdravo,,mesto u mozgu.Pa Se,ZABUNIO,I u Izdavanju,Gobnih mesta u rodnoj Mu banji jer je imao preča posla ,Mti mu je od OD PEMZIJE Gradila,,SAMO,,HOTEL,Pa JE napreDNO,,Uskočio,,.Još da Ga nauče i da Plivapa da bude Iznad,NIVOJA,,,običnih inženjera,, građevine,, tipični,bestseler,,,zaslužnika,,velikog MU,,sveznajućeg,, Kadrovskog,BOSSA.

  6. Da li je za ovaj izbor nadlezna ministarka Mihajlovic, kako ona tvrdi, ili pak ministar Knezevic? Bez obzira na lapsus i nesuvisle komentare postavlja se krucijalno pitanje zasti ministarka Mihajlovic opet tvrdi da ce se birati u buduce na konkursima a izabrala je partijca? Dokle da cekamo tu buducnost a konkurs vec 2 meseca otvoren i kandidati se prijavili sa svojim strucnim CV-ima o kojima ovaj lik moze samo da sanja! Upropasticemo sve sto smo napravili ovako!

  7. Nije poenta u lapsusima, to se svima dešava, poenta je u tome da u masi građevinskih inžinjera i stručnjaka za izgradnju mostova i puteva naimenuju mašinca da vodi taj sektor , valjda zbog starosti mašina za gradnju, kvare se pa ih treba popravljati.

  8. Na stranu svi komentari, ali jedan detalj je veoma bitan, a to je da Zoran babić ne ispunjava uslove da bude direktor Koridora jer je za to mesto neophodno 3 godine radnog iskustva u putnoj delatnosti, koje on NEMA! zato I nije bilo konkursa već postavljenje od strane Vlade kao v.d. direktor!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.