„Kao Marija Antoaneta narodu koji nema šta da jede nudi kolače, a Tamara svoj parfem“: Zorana Mihajlović o promociji parfema Vučićeve supruge

Ostavite komentar


  1. Nego…ne reče bivša Ministarka, kome bi dala svojih 9 glasova, pošto ne ide na izbore ??

  2. Marija Antoanate, po tvrđenu mnogih istoričara, nije rekla to što se tvrdi da je rekla, ali je, svejedno, završila na giljotini. E sad, giljotina je davno ukinuta, a „prva dama“, supruga AVA, u budućoj istoriji neće dobiti ni fusnotu.

  3. Svi koji ste se ogresili o ovu nazovi državu i jadni napaceni narod od ’45 do dana danasnjeg treba da odgovarate pred tim istim narodom.
    Sve vam treba zaplenili i vratiti u državnu kasu.

  4. Termin femicid je ideološki i kada bi se celovito analizirala statistika svih stradalih u nasilju ispostavilo bi se da veći deo stradalih u svim oblicima nasilja čine muškarci. Kakva je „rodna“ struktura stradalih na radnom mestu, po gradilištima? Koliko je u ukrajinskom ratu do sada stradalo muškaraca, a koliko žena, a verovatno je 98-99% svih stradalih muškog pola. Marija Antoaneta, po svoj prilici, nikada nije izrekla tu rečenicu o kolačima i hlebu.

  5. Posmatrač: čučiš negde u nekom ćošku i Lukaš zbog stradalih muškaraca na građevini, ratištima i trpljenju mobinga na poslu, ne primećuješ da su 28 žena u Srbiji ubili njihovi muževi ili partneri, majke njihove dece. Jadno jadni, učini nešto više.

  6. Apsolutno istina! Izgleda da je sef sekte pronasao suprugu identicnu njemu: puna samoljublja i voljna da se slika. Jedina razlika je sto on voli da prica da se bori za narod a u stvari kao i ona ne razmisljaju o narodu

  7. Zorana Z.Mihajlović, poznata od fakulteta do danas po recimo BRUNO MAGLI cipelama nekom kaže da je pokondirena tikva….e Srbijo ko te kleo NIJE DANGUBIO!

  8. Kakve su joj ono ruke? I nokti kao kandze?
    Ma kakva dama…
    Dama ima licnost i plemenotost.
    Nema ona ni rafiniranost dame.
    O ostalom da ne pricam.

  9. Uf . . . uf . . . Francuska ( zemlja parfema ) se “ trese “ od modno kulturoloskog noviteta sa brdovitog Balkana i novo manekenke Tamare koja ( verujem ) ne zna da napise niti izgovori ( korektno na francuskom ) jednu obicnu recenicu

  10. I sve bi to bilo super da nisi i ti igrala do skoro u istom kolu. Još ti nismo zaboravili. Što reče Paja Vujisić u filmu ‘O pokojniku sve najlepše’ : ‘ .. a da nisam sa tobom u društvu, i to da se zna’!

  11. Зорана, шта сте Ви учинила да овај зли биланс у последњих десет година буде другачији јер сте од тих десет година девет били министар?

  12. Profesorka,kasno si se setila da reaguješ na ponašanje „Prve dame“ Srbije.Do prestanka svih funkcija u SNS si na svakom koraku,pogotovu neukusno,na gradilištuma širom Srbije demostrirala skupu garderobu pred bedno plaćenim radnicima i kamerama režimskih televizija.Na tvom mestu bih se stideo i sakrio u skupoj nekretnini koju si kupila od opljačkanih građana.Gospođa ne pripada ovoj sredini po ni jednom osnovu,dođoši su najveći pljačkaši Srbije,zato što je doživljavaju kao plen,sve od 1945.godine fo danas.

  13. Zaboga, ljudi… zašto joj dajete ovoliki prostor?! Prenosite reči žene koja je bila u tom sistemu celih 9 godina. Pa sama je kriva za monstruma koji danas imamo. Zašto joj svi dajete toliki prostor, ako ste konstantno na strani protiv vlasti?! Zaista ne razumem.

  14. Ljudi, molim vas, izadjimo na izbore, da se otarasimo vec jednom ovih ljudi! Posle svega, ona nekom drzi pridike i ona je ‘kao’ glas razuma! Pa dokle, bre, vise!? Neki ljudi jednostavno nemaju srama, takvi su radikali i svi oni koji su se izlegli iz tog jata, i doticna takodje.

  15. Iste su
    Kako beše ono sa kvarom ili sabotažom TE kada je Ova bila ministarka energetike a grčić direktor EPSa

  16. Pa nisu svi u Srbiji imali „sreću“ da uzmu koji procenat od enormnog zaduživanja ove zemlje. Neka gospođa iskreno kaže koliko je dobila samo za „Moravski koridor“ (za ostalo ne pitam), i glasam za nju.

  17. Prepucavate se preko sirotinje…sramota…al tako nam i treba što smo im dozvolili…

  18. Zakon o poreklu imovine,kako te reči za običnog građanina lepo zvuče,avaj ssmo zvuče.Ni jedna vlast ga neće primeniti ma kakav on bio.Zskon o restituciji potvrđuje da svi koji su bili ili su bogati pošteno zaradili.Nada poslednja umire.Ova,neznam kako da je nazovem,sve što ima je stekla vršeći vlast od G17 do danas.I niko je neće u novčanik dirati jer i ti novi političari imaju novčanike.95 posto koji su se obogatli su se obogatili na račun države i naroda.Tužno.

  19. Samo se ti javi dok si sedela u fotelji kod Vucica kao ministarka nosila torbe od 1500evra cutala si sad kad nema fotelje pljujes po njima. Dosta bre vise lazi i miljanja.

  20. Dosta je vise njenih haljina i cipela u ovoj sirotinji i bedi,treba da je bude sramota

  21. Kada se tebi obraćali i žalilo ti si blokirala sajt sada kudiš sve redom pođi prvo od sebe pa završi sa dotičnim.

  22. Vala Zorana ta ti priča ne pije vodu bar kod mene. Samo malo vrati film nazad pa se priseti kako si se ti ponašala dok si bila na funkciji.

  23. Pa meni zaista ovi komentari bivse ministarke zvuce kao da su cista zavist.Pa i ona je isla sa dva kila farbe na licu,bilo joj svejedno sto EPS upravo u njeno vreme propada,rudari ginu i sta sve ne.Kao ministarka ponasala se kao faraonka,vukla svoje “ kadrove“ sa sobom i svasta jos.I sad napada Tamaru Vucic,koja je potpuno nebitna u nasoj nacionalnoj tragediji.Nas najveci problem je Zoranin bivsi sef,kome je sluzila 10 godina.

  24. Ne štitim nikako T.V. , ta osoba mi je na marginama, ali Zorana da ovako kritikuje bi mogla samo da se ona sama bori protiv tih stvari sto je pametno nabrojala da fale nasem urušenom društvu

  25. …;Dobro de, to je ‘svetski trend..a ovo je bolja varijanta… u Ukrajini je rat…a zena Zilinskog ‘sopinguje po Parizu… a pare salju sa svih strana… -pa sta / bolje da
    ‘padaju parizeri , nego bombe.. a i da lepo mirisemo..

  26. Revija od pre godinu dana -Modna revija posvećena Jovanki Broz: Prisustvovale Tamara Vučić, Tanja Miščević, Zorana Mihajlović, među modelima Konstrakta

  27. Šta je Zorka dok si izgubila ministarsko mesto odma ti smeta Vučiceva žena ,pre si drugačije pevala.

  28. Neću se iznenaditi da tamo pred neke izbore 2028. ili 29., kad im rejting baš opadne i bude im jasno da gube, Vučko postane najveći kritičar SNS-ove politike.

  29. Znate li vi da je kilogram cajne kobasice 2000 din.kilogram prasetine 1000 din.sve je poskupilo 100,%.Nemoze da se izdrzi .Moja supruga i ja imamo primanja 2000 evra,skolujemo cetvoro dece i nemozes da ostanes ziv.A penzineri se raduju pomoci id 20000 hiljada ,da kupe olovke i opet da glasaju.

  30. Sve sto Zorka prica je bio njen zadatak u proteklih 12, za sta je bila debelo placena, a sad osula paljbu po nebitnoj osobi.

  31. Poštovana, bivša ministarka iz aktuelne uprave kao i svako ljudsko biće imate pravo na mišljenje.
    Samo prisetite se svojih početaka i G17 i vaše odevne kombinacije na početku i sada.
    Vi ste prva odgovorna i trebate početi od sebe . Vaša prilika je prošla, umesto da uradite nešto za građane/građanke, vas je više interesovao lagodan život i samo promocija.
    Svi mi imamo odgovornost prema budućnosti .
    Po mom mišljenju vi ste jedna mrlja struke,politike i žene.
    Vaša buka je usmerena da se unosite negde a niko vas neće.
    Privlačenje pažnje fascinantna.
    Od jednog nacionalnog pitanja vi o parfemu.
    Šta ste vi uradili.
    Gde ste bili od 2001?

  32. Bilo ti lepo na vlasti. Ne godinu dve nego bas bas. Sad pljujes po svemu sto si do juce bila. To govori samo o tebi.

  33. Nemam nikakvo mišljenje o Zorani,ali ne vidim razlog da nema pravo na svoje mišljenje.Sve što je rekla je tačno,ali treba mnogo godina da prođe da bi je ozbiljno shvatili

  34. Jedino šta je jadnije od pomenute promocije parfema je da to komentariše gospođa Zorana Mihailović! Zar ona nekom da sabira cenu cipela, marama, tašni i gaća… Nek sabere svoje, pa neka se zapita gde i od čega živi!

  35. Kada bi se nekim slučajem dogodilo da stranka profesora Šeselja „osvoji“ većinu u srpskoj skupštini-pa, Vama i gospođi Tepić, ne bi uopšte bio problem da se „preko noći“ učlanite u srpsku radikalnu stranku.
    Gospođo…barem se ponašajte dostojanstveno…
    Svakome, ko je bar za tren poverovao, da ste stručni i profesionalni, na ovakav način pokazujete zapravo, da je to samo „mehur od sapunice“.

  36. Napokon da neko od ugleda kaze nesto na tu temu…Toliko je porazavajuće i jadno da već mesecima izlazi samo njena moda i kretanje među poznatima…Neka proseta našim bolnicama i vrtićima.Sram je bilo i sve njih oko nje.

  37. Sećam se kad je govorila da je njeno mesto uz predsednika. Ne treba se zaštiti zbog komentara. Verujem da bivša ministarka mnogo toga zna i da će biti dobar svedok na suđenju.

  38. Kakvo licemerje.Secam se neke emisije u kojoj je doticna pricala,izmedju ostalog kako posecuje frizera svaki ili svaki drugi dan I preporucila to svim damama a da nije ni trepnula.A sad se pravi pametna.Sto bar ne cuti.

  39. Zašto nju tretirate kao nekog čija reč treba da se čuje?
    Ona je ponosni lobista i realizator Beograsa na vodi, Rio Tinta, MHE, razaranja EPSa i kojih sve nije projekata kojima su opljačkali Srbiju.
    Gospodja ne može da pljuje u dalj vec samo u vis jer za sve što je narod se bunio ona je učestvovala.

  40. Док си до јуче дувала у исту тикву, то ти је одговарало, а сад не.
    Шта да ради, да се бори са рођеним неуротичарима, којима ништа није потаман?Зорана, да си претерала, претерала си!

  41. Potpuno ste u pravu ali niste nikad tako reagovali dok ste se ljubili sa SNS a gospidja Tamara zivi u nerealnom svetu kao i njen suprug i dok je godinama bila sklanjana sad je svuda ima

  42. Kako dobro zbori o dojučerašnjoj braći i sestrama. Šta nam je Zorule nosila i čime se šminkala u protekloj deceniji. Ali ako kaže da je njoj Srbija iznad svega, sve joj verujemo.

  43. Mihajlovicka izgubila fotelju pa razvezala jezik. Dobra konstatacija nego me zanima da je Mihajlovicka u fotelji da li bi ovako zborila

  44. Да нам не треба радна виза за државе у ЕУ колико би Србија бројала становнике. ?

  45. Na osnovu cega je ovoliko pljuvanje po Zorani? Nesto znate iz prve ruke ili ste sve procitali u AV medijima?

  46. Stvarno sramota. Od narodnih para ona pravi parfem . Mihajlovićka je za ovo u oravu ali se ne seća šta he ona radila i je li pomagala narodu!

  47. Ti si našla da komentarišeš. …Promenila si više partija nego neko čarapa…priča ispričana…ajde u penziju

  48. Samo ti Zorana nemoj pričati o skromnosti,poštenju,,narodu i čuvanju narodnih para.Sakrij se bolje ti je taman smo malo zaboravii na tebe

  49. Draga Zorana,molim te zaviri u svoj ormar sa odelom, zatim baci pogled na policu sa parfemima,a onda stani uz ogledalo.Predpostavljam da nećeš pocrveni,jer ti nemaš stida.Ali analiziraj svoj lik i videćeš ko si ti.Jedna jadnici koja misli da je debela fotelja samo tvoja a da je tvoja potreba da se novac uliva samo u tvoj dom.Budi realna pa napisi svoju biografiju u vreme ministarskih fotelja svoj rad, delo, toaletu i sve drugo što je usledilo iz ministarke fotelju.Zasto ne reče neku rečenicu o obrazovanju prve dame o njenom humanitarnom radu u Srbiji i drugim vrednim aktivnostima.Odlazak u Pariz ,i Kinu je takodje deo aktivnosti vezan za prvu damo………
    Draga Zorana, dok si uz ogledalo izvini se sama sebi na priči koju si plasirala a i sama znaš da je nerealna i zlonamerna i ne zaboravi nije baš toliko prost srpski narod da ne zna da je cilj priče da ih zbuni.Medjutim neće budi sigurna. Srpski narod se osveštao i dobro ceni i prepoznaje prave ljude

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.