"Kao Marija Antoaneta narodu koji nema šta da jede nudi kolače, a Tamara svoj parfem": Zorana Mihajlović o promociji parfema Vučićeve supruge 1Printskrin Zorana Mihajlovic

Dok Tamara Vučić „prva dama“ promoviše parfem, žene u Srbiji ubijaju jer su žene, napisala je na svom Instagram profilu predsednica pokreta Uvek za Srbiju i bivša ministarka u Vladi Srbije Zorana Mihajlović.

Kako je navela u svojoj objavi, samo u ovoj godini ubijeno je 28 žena jer su žene, 430 u poslednjih deset godina, „a mi gledamo promociju parfema ‘prve dame'“.

„Gde tačno živite Vi? Treba da sabiramo vrednost haljina koje se nose, cipela i nepotrebnih putovanja, i sada parfema prve dame! Umesto da je vidimo da se bori protiv femicida, protiv nasilja nad decom, ranih brakova, siromaštva? Ili je to nebitno u odnosu na veličanje svog ega i mišljenja da je neki selebriti? Pretužno. Umesto da se zalaže za zelenu Srbiju! Čistu Srbiju! Mi treba da se divimo čemu tačno? Da kao Marija Antoaneta narodu koji nema šta da jede nudi kolače, a Tamara svoj parfem! Tragično za nju, i za sve nas“, navela je Mihajlović na svom Instagramu.

Podsećamo, povodom modne manifestacije „Serbian Fashion Day 2023“, autorke projekta Vesna De Vinča i Tamara Vučić predstavile su juče u Parizu prvi nacionalni parfem „Zemlja jorgovana“, koji će biti kreiran u najstarijoj fabrici parfema na svetu „Mejzon Doran“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari