Zrenjanin grad otvorenog srca za Novu godinu 1Foto: M. P. / Danas

Lampice su upaljene, novogodišnja rasveta u Zrenjaninu u punom sjaju, drvene kućice otvorile svoju zimsku ponudu pa je druženje na Trgu slobode  počelo.

U Zrenjaninu se održava tradicionalna manifestacija “Novogodišnja čarolija – Grad otvorenog srca”, sa prigodnim programom povodom novogodišnjih praznika.

Planirano je da se u novogodišnjoj noći na gradskom trgu u Zrenjaninu od 22.30 održi koncert domaćih grupa Francuska sobarica, Uroš i nejaki, Jimi Hendrix tribute band i Elecrtic Universe.

Uz zvuke zrenjaninskih bendova i kuvano vino, tačno u ponoć sve koji se odluče da Novu 2023. godinu dočekaju na otvorenom očekuje upečatljiv vatromet.

Proslava se održava u organizaciji grada Zrenjanina, Turističke organizacije grada Zrenjanina, Kulturnog centra Zrenjanina i Kancelarije za mlade.

A pre same proslave, dan ranije, trgu će, kako najavljuju, biti postavljeno pet gorionika sa drvenim panjevima za sedenje a sama proslava počinje u petak, 30. decembra, u 17 časova.

Tada će se održati Humanitarni dečiji Novogodišnji vašar i sportsko plesni izazova.

Od 20 časova počinje program za mlade u organizaciji Kancelarije za mlade s nastupom DJ izvođača i plesnih grupa.

Proslava se nastavlja 31. decembra tačno u podne, kada počinje Novogodišnji program “Grad otvorenog srca”, a nastupaju Gradski dečiji hor, Gimnastičko plesni klub “Free Dance”, Centar za kreativno odrastanje mladih i Kulturno-umetnička društva.

Program će biti upotpunjen izložbom kućnih ljubimaca, a svi mališani na trgu biće počašćeni paketićima i slatkišima koje će im podeliti Deda Mraz.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari