Zrenjaninska gimnazija: Javnost će biti obaveštena kada se okonča disciplinski postupak protiv profesorke

Ostavite komentar


  1. Sram ih bilo! Ta gimnazija je ponos grada Zrenjanina. Iz nje izlaze budući akademski građani ove zemlje i svog grada. Već sada źele da nauĉe decu da se ne bune i ne govore slobodno ni kada društvo potone u korupciju, kriminal i siromaśtvo? Profesorka je samo uradila svoj posao. Uĉila je decu da je ovo njihova zemlja i njihov grad i da treba da dižu glas svaki put u budućnosti (koja njima pripada) kada u tom druśrvu primete nepravde! A politički postavljeni direktori zapravo sprovode politiku za koju optužuju profesorku, jer napad na nju jeste čisto politički potez,
    zastrašivanje onih koji se bune da bi se sačuvao uređenje protiv koga je masa naroda digla glas. Bila sam ponosna kada je čitala svoj govor što je najzad neko iz tog mrtvog, ubijenog, žrtvovanog grada digao glas a sada je kažnjavaju. Kako se usudila, to ih boli. Sram bilo i direktora i ostale profesore ako mu ovo dopuste. Čestitam profesorki na hrabrosti i ĉasnom obavljanju svog posla.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.