SBB: Zvanični dokazi da SBB ima najbrži internet u Srbiji 1foto FoNet/Fusion

SBB kompanija poseduje Ookla® sertifikat koji dokazuje da je SBB internet najbrži u Srbiji, koji javno pruža na uvid.

„O zvaničnim rezultatima merenja kompanije Ookla zasnovanim na skoro 2 miliona testova korisnika Speedtest aplikacijekoji su potvrdili da je naš internet najbrži, a fiksna internet mreža najbolje ocenjena u Srbiji, informisali smo čitavu javnost pre tačno 9 dana“, podsećaju iz SBB-a.

Oni tvrde da pojedini mediji pokušavaju da obmanu javnost sakrivajući sertifikate i uspehe, braneći interese  konkurenata i zbog toga obaveštavaju građane Srbije da je na osnovu testova sprovedenih od strane korisnika SBB, Supernova, Telekom Srbija i Orion interneta, putem Speedtest aplikacije, nezavisnog i preciznog metoda merenja brzine, koji je tokom vremena postao globalni zlatni standard kada je reč o ovoj industriji, SBB internet ostvario najbolji rezultat u Srbiji.

SBB: Zvanični dokazi da SBB ima najbrži internet u Srbiji 2
Foto: SBB/ sertifikat

„Drugoplasirani telekomunikacioni operator daleko je iza SBB-a, dok je najveći tržišni konkurent ostvario više nego dva puta manji Speed Score rezultat“, navodi se u saopštenju.

Iz SBB kažu da se kompanija ponovo našla na udaru lažnih tekstova sa nepotpunim i netačnim podacima, te da poseduju zvanični sertifikat svetskog lidera u aplikacijama za testiranje, prikupljanje podataka i analizu fiksnih i mobilnih mreža kompanije Ookla, o tome da je SBB internet najbrži.

„Skoro 2 miliona testova korisnika širokopojasnog interneta, dakle i kablovskog i optičkog, uključujući i testove putem WiFi konekcija od 1.7. do 31.12.2021. godine zvanično je potvrdilo da je internet kompanije SBB ne samo najbrži, već i da je SBB internet mreža najbolje ocenjena u celoj zemlji na osnovu merenja korisničkog zadovoljstva“, zaključuju oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari