Vikend pred dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnih obaveza ne bi trebalo da bude pretežak za večite rivale. U okviru 8. kola fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u subotu Voždovac (18.00), dok Partizan očekuje nedeljno gostovanje Mladosti u Lučanima (15.00), nakon poraza u četvrtak od Asterasa (2:0) u drugom kolu Lige Evrope. Najzanimljiviji duel očekuje se u Novom Sadu, gde će Vojvodina u subotu (19.00) ugostiti Novi Pazar.


Zvezdin duel sa trenutnim „fenjerašem“ biće zanimljiv po tome što će trener Nenad Lalatović ugostiti svog šuraka Stefana Babovića, s obzirom da se oženio njegovom rođenom sestrom Ivom, sa kojom ima troje dece.

– Nisam razgovarao sa Stefanom, ali ne očekujem nikakav popust od njega. Uostalom, mogu samo ja njemu da dam popust, jer ipak je on taj koji igra protiv Zvezde. Moramo da pobedimo jer ćemo tako zadržati mir i dobru atmosferu pred sledeću utakmicu, a svi znate šta nas očekuje (derbi sa Partizanom). Voždovac ima kvalitetnu sredinu terena, a motor ekipe su Stefan Babović i Obiora Odita. Njih dvojica će sigurno imati veći motiv, jer su bivši igrači Partizana, pogotovo Babović – pecnuo je Lalatović šuraka.

Zvezda je trenutni lider, s obzirom na to da je duel 7. kola između Partizana i OFK Beograda odložen do daljeg.

Nije mi drago zbog Terzića

– Mislim da suspenzija Zvezdana Terzića ne može da utiče na ekipu. Igračima je najbitnije da sam ja u svlačionici, a što se mene tiče, svakako mi nije drago što je Terzić suspendovan. Ne znam šta se dogodilo, ali svakako znam da nije bilo bez razloga. Verujem da se to neće ponoviti, ali i verujem da se takvo suđenje neće ponoviti – naglasio je Lalatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari