ZZS: Rio Tinto se smeje u lice građanima Srbije najavom da nastavlja sa projektom Jadar

Ostavite komentar


  1. RT je beskrupulozna kompanija koja je spremna na sve. Nemaju emocije i jedino im je bitan profit. Nije ih briga za nas i ziv sredinu. Kada to prihvatimo kao startnu poziciju, bice nam lakse da udjemo u beskompromisnu borbu bas tako kako sto se i oni ponasaju. Mestani naravno sve ovo prihvataju veoma emotivno (tuga , bes, ocaj…u krug) za razliku od RT koji sve rade proracunato, planski i bez ikakve empatije.
    Struka odnosno fakulteti treba da izadju sa studijama i kazu o cemu se radi, kakav je projekat itd. Bez strucne ocene, nema pomoci.,..

  2. Dok se ne raskinu ugovori sa firmama koje želite iskopine Litijuma u Srbiji nema predaje i nesme narod da prestane sa protestima.

  3. Pitam gospodina Zelenovića dok je bio na vlasti u Šapcu koliko puta je organizovao proteste protiv Rio Tinta a mogao je i imao je bolje uslove i sada kaže nisu to politički protesti, pa ja mislim da u to ni on sam ne veruje u te laži.

  4. Mora da se smeje kad su smešni. Zamislili građani da će neko tek tako da kaže doviđenja milijardi dolara uloženoj u posao, a isti ti građani bi brata rođenog zadavili za 100 evra duga.

    A i građani bi se uozbiljili kad bi im se predočio račun za obeštećenje tog Rio Tinta u vidu dodatnog poreza na umobolnost. Koji račun će da plate građani, a ne ZZS i Zelenović.

    Dok je ovaca biće i šišanja.

  5. Pa sta sad ima veze kad je posao uzeo Portugal, tamo se otvara najveći rudnik i fabrika. Tako da nema brige

  6. Steta sto mnogi nasi ne ukljucuju mozak vec u svemu sto im se servira vide samo dobro, a pozadinu toga posle debelo placamo

  7. Nisu svi iz Srbije protiv Rio Tinta, ali ovde se vise ukljucila politika nego sto treba. Samo kad bi Srbin malo vise razmisljao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.