Od 1. oktobra gorivo u Srbiji poskupljuje za najmanje šest dinara

Ostavite komentar


  1. Da li je normalno da „ekonomski tigar“ postaje „ekonomsko nedonošče“? Benzin u Makedoniji trenutno košta Euro i po i oni se ne hvale na sva usta da su lideri ekonomskokg razvoja u regionu… Interesuje me gde odčazi sav taj silni novac od akciza koje država ubire (pošto cena nafte na svetskom tržištu nije skočila..)? Da li je moguće da samo sve nemo posmatramo i ne možemo ništa da učinimo? Da se ovo desi u Nemačkoj ili Rumuniji cela država bi izašla na ulice..

  2. Jos jedna lepa jutarnja vest, bas hvala na predikciji. I plavusani su ukapirali, farbam se samo vikendom

  3. Ne znam zašto vi kao jedan ozbiljan medij prenosite ove laži….jednostavno treba obezbediti po 10 hiljada za decu i 20 hiljada za penzose, to je pravi razlog poskupljenja svega pa i goriva….

  4. Ma sta nas briga za poskupljenje energenata(benzin,struja,gas) kad su oojeftinili prehrambeni ptoizvodi 3. kategorije.

  5. Pa ništa, krenuće opet flaše ko 90-tih. Ako je u Bosni benzin 178 a kod nas bude 203 din, nije mala zarada za razliku od 20-25 din. SNS dahije umesto da smanje akcize, dodatno ih dižu. Nije ni čudo kad isplaćuju 10.000 deci do 16god., penzionerima 20.000 ko zna koji put itd. a sve zbog izbora. Odakle da finansiraju to nego iz kredita i dizanja cena i akciza, lažni Dr Mali pokazuje sve svoje znanje na delu.

  6. Важно да је паризер појефтинио. Кило паризера као литар нафте.

  7. Nećemo voziti automobile, vozićemo taljige, špeditere, fijakere, sulke;pa da sulke su stvarno IN,a da zaboravio sam bicikle ,trotinete i td.

  8. Samo neka poskupi i samo neka i dalje glasaju za sns čopor,ićićemo pešaka svi do kraja…

  9. Kaze poskupela nafta na svetskom nivou, pa moramo da povecamo cene goriva .
    A kada nafta pojeftini , gorivo opet poskupi, zbog ovog ili onog. Nema cene dole, nikad.
    I tako vec 34 godine koliko vozim automobil.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.