Đacima dati jeftine udžbenike, a ne novac par dana pred izbore: Ekonomisti o novoj podeli 10.000 dinara srednjoškolcima

Ostavite komentar


  1. Što ne daju besplatnu užinu , a besplatne udžbenike samo beogradskoj deci ….bilo bi puno pravednije ….i ne samo prije izbora

  2. ako je verovati neovisnim medijima ,bliskih režimu, dotični“ prelađeni nazovi čovek planira jednokratnu pomoć za zatvorenitke u iznosu od 7.ooo , za cigarete, ono, kao !!!!!!!

  3. Moj srednjoškolac nije dobio ni prošlih 100€, sumnjam da će ih dobiti i sada. Svaka žalba je uzaludna. Rečeno mi je da su nepotpuni podaci kod matičara, pa da sam dala pogrešne podatke, a evo jučer su mi napisali da se nisam ni prijavila. Svaka borba (žalba) je uzaludna. Da mu treba gurnuti pušku u ruke ne bi bilo bitno ni da ge je roda donela.

  4. Sve ce uraditi samo da mogu i dalje da ostanu u fotelje da kradu,strasnoooo,ne spasimo se ovog zla nikada…

  5. Osiromasio veliki deo gradjana pa sad igra dedamraza.A privreda velika 0 (nula) od stadiona,trznih centara, kockarnica ,kafana i slicnih „privrednih objekata“ gradjani nemaju koristi.Ako nema privrede nema radnih mesta sve ovo sta“ Vucic „gradi gradjanima netreba jer nemaju sretstava da to koriste.A pored toga zdravsto je katastrifa svaki ozbiljniji pregled kost jer ce te svaki specijalista kojih i ovako jedva ima kad odes kod njega uputiti na njegovu privatnu ordinaciju jer on U toj ordinaciji ima bolju opremu od drzavne ordinacije.A kako ce jedan gradjanin platiti te skupe preglede i snimanja od 20000 DIN primanja.U opstini vise nemozes nista srediti svaki i najmanji dokument moras da platis te neki geodeti te notari sve namestaljke za necije bogacenje nrznam stace nam opstina.U kupleraju ima veceg reda tamo se zna ko je mustrrija a ko prostitutka a U ovoj drzavi nema pravila samo sektasko clanstvo ima sve.

  6. Nije normalan.Ubi nas covek, unisti sve normalno.Nema para za bolesnu decu a ima za kampanju. Bezite ljudi iz ove zemlje nek ostane samo ono sto i zasluzuje ovog psihopatu..A ako su studenti toliko glupi pa uzmu te pare onda su sve samo ne vredni akademske diplome.
    Bruka smo ko zemlja svuda u svetu.

  7. Da li iko veruje da će to nešto da promeni u razmišljanju roditelja za koga će da glasaju. Ja imam dva srednjoškolca i opet neću promeniti svoje mišljenje ma koliko novca dobili. Decu učim da onoliko koliko te sistem poštuje i koliko isti funkcioniše ili ne, toliko država i vlast u njoj vrede. Sve su to naše pare i zašto ih ne prihvatiti, ali iskreno, više bih voleo da ne diraju cene goriva i namirnica nego što dele tih 10000 dinara.

  8. 235000 srednjoškolaca pa Srbija nestaje ubrzanim tempom.Dokle će nas slepci voditi?Valjda tako zaslužujemo!

  9. Vucicu alo za vlašću na tuđoj dedovini. Sram vas bre Bilo kupujete glasove tuđim parama sto nepodeli ove pare svima između izbora. Sram te bre bilo kaka su sela u Srbiji, škole, putevi, kako žive stari sami po selima, socijalni slučajevi, domovi zdravlja, bolnice, autobuske stanice itd. Sram te bilo uzurpatoru vlasti opet ćete na pokvaren način pobediti. Koliko izbornih mesta ima u BiH, Makedonije, CG, Madjarskoj tamo gde možete da manipulisete sa glasovima pa će svi tvoji otuda sesti u Parlament Srbije i vikati “ Živeo Aleksandar Vucic, Aleksandar Vucic najbolji itd“ Sramota

  10. Marija паметнице,шаљем ти мој текући рачун па ти те паре преусмери мени!!!

  11. Nažalost, moje dete će ih uzeti i potrošiti na DOGREVANJE . Toplane 6 godina neće da reše problem za koji znaju da postoji. Gade mi se.

  12. Od 2020.do danas je podeljeno oko 2 milijarde evra!
    A za CEO proces provracaja otete imovine od posle 2.sv. rata je toliko odvojeno jer drzava nema para!

  13. Зар је могуће да ће студенти прихватити „помоћ“ од једне црвене? Оних првих 100 евра сам узео. После је било 20, или тако нешто.Нисам узео , јер ме вређа, као човека. Ни са 100 евра се нисам усрећио. Али, 20 евра, 1000 динара, је кретенизам. Мизерија. Нема горе државе на свету. Србистан. Диктатура је једини облик владавине који успева овде. Каже Сарамаго: Где разум није будан, ту расте коров људских чудовишта. Разума нигде.

  14. dakle…srednjoškolcima za patike i košarkašku loptu, a studentima za kondome, za vedžbanje

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.