Aerodrom Morava kod Kraljeva otvoren za civilni saobraćaj

Ostavite komentar


    1. Toliko svetskih kompanija je sa zebnjom ovo iscekivalo, da otvore predstavnistvo u Kraljevu. Kako da ne.

  1. Vrh! E pa kad se aerodrom otvara bez letova! Eto otvorio sam i ja aerodrom iza kuće, a možda i neki avion sleti ako zaluta!

  2. AerodrUm je otvoren! Posle otvaranja semafora u ovom gradu, aerodrUm je ozbiljna stvar. Sad ce da krenu sa sletanjem i poletanjem leteći automobili… srećno vam bilo!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Prodavani falsifikati kućne hemije i keksa, potencijalno opasni po zravlje 8

Prodavani falsifikati kućne hemije i keksa, potencijalno opasni po zravlje

Tržišni inspektori Ministarstva trgovine su u prethodnim danima otkrili ilegalnu proizvodnju falsifikata kućne hemije deterdženata i šampona marke “Procter&Gamble”, kao i falsifikovanog keksa “Plazma”, čime je sprečena upotreba krivotvorenih proizvoda i ujedno izbegnuta potencijalna opasnost po zdravlje naših građana, izjavio je danas ministar trgovine Tomislav Momirović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.