Madžar: Ako sve ostane na kreditima, češaćemo se po glavi

Epilog posete američke delegacije Beogradu - malo detalja, ali puno nade

Ostavite komentar


    1. Izgleda da si promasio temu sta je gsn Madzar pricao. Sekta se zaduzuje kreditima ne investicijama jer i ne zna drugacije a vodje mogu da se i omrse. Narod Srbije ce placati kamate kao rdjave ovce bez runa.

      1. Uostalom, svuda i svaki posao se radi na kredit. Nije niko lud da ulaže gotovinu.

        1. Ali DRUG TITO, nikada nije uzimao od svakog kredita unapred 25 ODSTO od svakog kredita. A, ovi vlastodrsci to rade.

  1. Ako, možda, verovatno, moglo bi, moguće je, predpostavlja se… Profesore zašto pričate o nečemu što je u sferi nagađanja? Ostavite to baba Vangi, ona je najbolja u tome. Novinare razumem, što je više nepoznanica više će biti naslova.

    1. on je, uvek, uz svaku vlast, a kako procitah i sin mu vidio da nema velkih para od klavira pa se i on poceo baviti politikom…..

      1. Jos pocetkom 80-ih godina, kada je Aleksandar Madzar saopstio Ocu da zeli da se posveti klasicnoj muzici, ovaj je, po pricanjima beogradske carsije ironicno izjavio, da ce u tom slucaju da zavrsi „karijeru“ kao barski pijanista…
        Danas je Aleksandar Madzar trecerazredni koncertni pijanista, predaje u muzickim skolama predmet Klavir, pa nas necudi da „namiguje“ka politici…ziveti se mora !

        1. Sve se slazem al da bi se prezivelo častan čovek treba politiku zaobici u sirokom luku jer se zna da je motiv p lj a č k a!

  2. Dosli Ameri da otvore kancelariju. Ta sigurno nece da nam stampaju novac. Od kredita necemo mi cesati samo glave.

  3. U komentarima , kao i u tekstu – prazne pri(t)če. Ako smo već dali ( kako ko ) ovoj vlasti pravo da u naše ime odlučuju , oni to treba i da rade. Gledajući inflaciju , veličinu zaduživanja ; povećanje plata … čini mi se da uredno rade svoj posao ( ko krade – policija – sud ). Bitan je BDP ; dsevizne rezerve i ostalo , a da veliki nude kredite . imaju „višak“ para i plus kroz te radove i kredite paze na svoj politički uticaj… USA – Rusi – Kinezi _ Nemci i ini .
    Posebna pri(t)ča je što mi , Srbi , volimo da pametujemo i ponaosob „savetujemo“ koje bi radove ili granu industrije trebalo razvijati , a nemamo nikakav uvid u silne planove koji se tamo negde po ministarstvima razvijaju , prate i sprovode.
    Izreka kaže … Ispeci pa reci … !!!

    1. “Planovi se razvijaju po ministarstvima”… tamo se nista ne razvija, upropastili su i projekte za koje su planovi sprovedeni pre 2012. Tamo sede “ljudi” koji nemaju savest i kao takvi nisu sposobni da bilo sta razviju.

  4. Koja korist moze biti Amerikanaca , jedino ako smo im dali sve kao sto je nudjeno Slobi , pod tim milsim da je KiM u sastavu Srbije ali da Amerikanci rade sta hoce . Koja bi druga korist bila i ona mozda ona oko kasnijeg preuzimanja sa Berze a tada bi stradala i sama Srbija . Mnogo Americkih firmi ili bilo kojih stranih ciji vlasnici bi bili stranci a jos ako su neprijateljske kroz blizu istoriju u jednoj drzavi sta to moze da znaci za jednu drzavu kao sto ej Srbija neka objasni neki ekonomista ako se to uci na fakultetima , ekonomija i u velikom obimu strana privatna svojima u sopstvenoj drzavi .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.