Aleksić: Hitno otvoriti pijace, poljoprivredi preti potpuna propast

Ostavite komentar


  1. Pijace zatvorili iako su na otvorenom i moguća je distanca izmedju kupaca. Strani marketi rade punom parom iako su natrpani. Valjda zato što su strani. ..beš domaćeg poljoprivrednika.

    1. Covek potpuno u pravu,u poljoprivredi haos,neznam cime nas pomazu,daju kredit to je ok .ali od cega da ga posle vrati narod.bruka je ovo sto se radi sa nama.nikakvu mi pomoc niodkog nemamo kad je ovako

  2. salteri poste rade po dva coveka ulaze ,a pijaca gde isto moze da se pravi distavca od 2m narocito je sto je to na otvorenom nema opasnosti kao u marketima gde je guzva .

    1. Pijaxe su zatvorene jer je tesko kod tezgi napraviti bezbednu razdaljinu prodavaca i kupaca.

  3. Samo neka Aleksic ne brine o poljoprivrednicima i neka ne uzbunjuje javnost. Obezbedjen je portal za prodaju povrca kao i nesmetan rad na njivama poljoprivrednicima.

    1. Blentava, znaš li ti da izmedju 5 i 10% poljoprivrednika ima pristup internet portalima , drugo, mogu tek sad na njive a kome će većina prodati rano povrće i voće ako pijace ne rade. A vaš radikalski manir da svi moraju da ćute dok vi radite šta hoće neće više proći.

    2. Otvaranje pijace izazvalo bi jos vecu epidemiju ,a poljoprivrednici mogu svoje proizvode da prodaju preko e-pijace.

      1. Objasnite kako gradilista nisu sporna, gde nema osnovnih higijenskih uslova? Sporne su otvorene pijace, zatvoreni marketi nisu problem? O elektronskoj pismenosti i prosecnim godinama srpskog poljoprivrednog proizvodjaca i da ne pocinjem.

    3. Pijace moraju da rade ova vlast se izgubila totalno donosi sve pogresne odluke

    4. Aleksic naredio i to mira tamo da bude ali neka vrati pare gradjanima Trstenika koje je otimao dok je bik predsednik pa onda neka lupeta glupisti

    5. Omogucenoje da seljak upali kola I nosi dostavu za beograd u u porudzbini 400 grama sira I sve to na 16ti spray dok lift neradi

  4. Otvaranjem pijace,broj zarazenih bi jos vise skocio…ne smemo se igrati takvim stvarima

  5. Situacije nije bas najbolja za poljoprivrednike, ali nadamo se da ce jos malo moci da se otvore pijace i verujem da Vlada ima neki paket mera pomoci i za njih koji ce im nadoknaditi stetu.

  6. Podrska predlogu g Aleksica. Bez pijace, grad je kao mrtav. Pijaca je srce grada u kome se srecemo, druzimo, biramo, kupujemo, razmenjujemo pozdrave i novosti . . . Pijaca je zivot ! U karantinu se cuvamo i pazimo, fiskultura u stanu, ali i dobra hrana, puno svezeg povrca i voca, med i limun . . . Otvaranje pijaca (pod striktnim karantinskim uslovima) bi pomoglo i seoska domacinstva i malu privredu.

  7. Pijace bi mozda trebali otvoriti posle praznika uz odredjenih mera prevencije i distance naravno.

  8. Sve je tacno sto ste rekli gospodine Aleksiću Nedimovic nema veze sa poljoprivredom unistio srpskog seljaka pljackanas sa gorivom unisti nas on je tajkunski ministar donosi tajkunske zakone.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.