Američko lobiranje protiv Severnog toka 2 biće bez efekta

Stručna javnost nije zabrinuta zbog rezolucije Evropskog parlamenta usmerene protiv saradnje EU i Rusije u oblasti energetike

Ostavite komentar


  1. Molim redakciju da nas uputi ko je gospodin Busatlija, koga je savetovao u vezi sa investicijama, i kakve su mu reference u vezi sa tim.
    On se godinama lazno predstavlja kao savetnik za investicije i strana ulaganja i uglavnom iznosi politicke stavove.

  2. Ameri sve vise lude jer je sigurno da Rusija iz godine u godinu sve vise jaca.A tek ce posle severnog toka

  3. Anglosaksoncima je odzvonilo,konacno je vecem delu Evrope doslo iz zadnjice u glavi da oni sve vreme manipulisu pricom o odbrani Evrope od Rusije kako vojno tako ekonomski.Sa vojnom tehnikom su pali u domen video igrica i koka kola ratnicima.Jedino mogu da se istresaju na nejakima i ekonomsko oslabljenim uvodjenjem sankcija.I tako iznurene mlate kako pozele.Ta formula im nije prosla kod Rusije koja je pokazala superiornos u svim vojnim orudjima sto je se pokazalo u ratu u Siriji.Tu je se pokazala nemoc Americke tehnologije pogotovu skupog odbrambenog sistema patriot koji se sveo u domen video igrice sto je nateralo njihove saveznike da odmah taj neefikasni sistem zamene sa S400.Evropa nesme da stane sa ostatkom sveta toj kriminalnoprevarandskoj druzini treba da uzvrati istom merom uvodzenja najostrijih sankcija kako bi ih naucila pameti.

  4. Obrni okreni ruski gas nema alternativu, ako sam dobro shvatio. Te naftni škriljci koji bi u Hrvatsku dovozili američki brodovi, te gasovod iz Azerbedžana, Katara nema nikakve šanse.

Ostavite komentar


Ekonomija

Nikezić (SSP): Saradnja sa kineskim partnerima počela pre ove vlasti 10

Nikezić (SSP): Saradnja sa kineskim partnerima počela pre ove vlasti

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je danas da nije tačno da pre ove vlasti nijedan projekat sa kineskim partnerima nije bio započet, navodeći kao primer da je bio "gotovo završen most Zemun - Borča i potpisani ugovori za odsumporavanje postojećeg i izgradnju novog bloka u termoeletrani Kostolac".

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.