Poreska uprava pokrenula mobilnu aplikaciju za prijavu poreskih nepravilnosti

Ostavite komentar


  1. Ja sam prošle godine prijavo poslodavca da me nije prijavio, i niko nije reagovao. Zašto se onda troše pare na aplikacije?

  2. A kada će da naprave aplikaciju za prijavljivanje bahati poreskih službenika?

  3. Ne traba nikakvi App-ovi nego neka krenu po notarima i proveravaju kupce stanova za goptovinu kojih ima vise od 50 % iako je zabranjeno za vise od 10.000 € baratati cashom a zba se da jedan stan vredi visestruko vise! Sve sami pronalasci rupa na saksijama umesto da prilegnu na posao za platu!

    1. Pametan a lak za izvodjenje predlog, da li poresko zna da je 85 odsto stanova placeno gotovinom u februaru ove godine to tvrdi ekapija u svom clanku , evo podataka geodetskog zavoda : Zemljište je u 99% prometa plaćano gotovinom, objekti u 90%, posebni delovi objekata u 70%.

  4. Maksi u milevama daje samo racun za kesu nedaje racun za celokupnu kupljenu robub… Zakida na racun ili dodaje u mnogim radnhama

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.