„Arena“ u minusu 40,5 miliona evra, Telekom mora da nadoknadi

Ostavite komentar


  1. Ulaganje i investicije nisu isto što i gubitak. Moguće je da je njihov godišnji bilans negativan, ali to ne znači i da imaju gubitak.

  2. Prica se da ce SNS botovi da se prebace sa SBB na Telekom da pokriju dugove.

  3. Treba se malo popričati sa Telekomom o kršenju zakona o defiskalizaciji starih fiskalnih kasa koju isti propisuje od 1.5 2022. Meni i dalje stižu računi za telekomovu karticu od stare kase koja je kako zakon kaže automatski defiskalizovana tj ugašena sa sve telekomovom karticom. Računajte koliko desetina hiljada preduzeća je platilo bar 1 ili 2 računa po ugašenoj fiskalnoj kasi. Ma baš me briga i za optike i za fiksne telefone i arena cloud i sve ostalo šta im plaćam… Za ovaj bezobrazluk ima da ih pogasim i ne produžim ni jedan ugovor sa njima više. Ne samo da zakon kaže da je kasa automatski defiskalizovana već je usluga koju smo plaćali nametnutom Telekomu doslovno više nepostojeća gore pomenutim krajnjim datumom i zakonom a time i ugovori s Telekomom vezani za stare kase.
    P.S. Pravdaju se rečima niste pismeno odjavili uslugu ahhahha, Kao da imate imbecile za klijente tj. korisnike pa po sistemu ako prođe – prođe u kasi Telekoma par destaka hiljada računa za neisporučene usluge koji neće da traže povrat dobro će da dođe. Da je obrnuto izvršitelj bi vam kožu odrao za tih 400 dinara. ALO GDE SI ZAŠTITNIČE GRAĐANA?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.