Asocijacija malinara Srbije preti blokadom hladnjača i štrajkom glađu

Ostavite komentar


  1. Rasim trenutno jedan kamen u Pazaru vadi pa poplocava drugim, i zauzet je rusenjem garaza pa malo sacekajte, dok sa svojim ortacima svercom robe iz Turske napravi jos koji milion.

  2. Ne može Ljajić iz Vlade. Bilo ko da vlada Srbijom, trebaju mu glasovi Muslimana. Zato je i večiti ministar.

    1. Rasim Ljajic je stalno u vlasti zato sto jedini pristaje da radi sta mu se god kaze. A ja bi pre glasao za Srbe nego za njega a Bosnjak sam. Kakav je to covek koji brani ljude koji su pocinili genocid nad njegovim narodom?

      1. Bosnjaci nisu narod – narod ne cini religija, toga nema nigde u svetu

        1. Zbog toga su i promenili iz muslimani u bošnjaci. Shvataš ili da ti nacrtamo?

  3. Pa zar malinari stvarno misle da vlast uopste interesuje iseljavanje, kampanja koja se vodi protiv iseljavanja je iskljucivo u cilju samo-reklamiranja vlasti, kao uostalom i sve ostalo sto vlast radi

  4. Suština problema je:koja je izvozna cena malina,koji su izvoznici i u kojim rokovima država isplaćuje stimulaciju za izvoz.

  5. Greska, Rasim je vecan, a Vlade su prolazne. Rssim je bio i pre Vucica, a bice i posle njega. Malinari pomesali loncice. Ministarstvo poljoprivrede, Nedimovic i Ankica Brnabic su vam atresa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.