Avion Er Srbije koji je poleteo za London još nije stigao na odredište: Roditelji užičke dece koja su među putnicima pitaju se šta se dešava

Ostavite komentar


  1. Prema sajtu beogradskog aerodroma nema informacija. Prema flightradaru let iz Praga za London je otkazan.

  2. Prema sajtu londonskog aerodroma polazak povratnog leta za Beograd je planiran za 20 casova 10 minuta po britanskom vremenu, tako da verovatno taj let koji je preusmeren preko Praga stize 1 sat ranije, znaci oko 20 i 10 po nasem vremenu

  3. Vi koji letite sa „Air Serbia“ ostavite svaku nadu u pristojan odnos dotičnog osoblja.

  4. Nikada ne bih koristila usluge Air Srbije, nepouzdani, neodgovorni, neprofesionalni… Avion stari po nekoliko decenija, ne verujem u kvalitet održavanja istih.

  5. Ne mogu da verujem…
    Totalni raspad sistema, pa nek prica ko sta zeli.

  6. Air Serbia ima let bas u navedeno vreme, i pise da je preusmeren.
    Nesto kasnije low cost let.

  7. Uvek mogu da budu ovakve situacije,ako avion mora da sleti negde onda mora,i ne moze da krene kad hoce nego postoji procedura…a roditeljima svaka cast sto pustaju maloletnu decu bez pratnje…nemam reci…sta vam je kriva ta sto radi na informacijama…ne vozi ona avion

  8. Nikada nisam imao nijedan problem sa Air Serbia, a letim s njima otkako su osnovani

  9. Moj sin je bio na tom letu koji je, prakticno, nestao.Dobila sam pogresnu informaciju od Air Srbije prvi put.Drugi put kad sam ih zvala, morala sam prvo da dam 1000 podataka o sinu da bi mi rekli da nemaju informacije.U tom trenutku mi sin pise sta se desava i ja prenosim AirSrbiji.Ne znam kako mogu da nemaju informaciju.Poludela sam od brige! Na kraju su posle skoro 10 h u putu stigli u London.

  10. Ja radim u avijaciji, iskreno ne znam zasto me još trpe…. Nisam bas sav svoj ali ovoliko znam: U vreme krize u avijaciji ne bih leteo sigurno a vi pustite decu bez pratnje…..

  11. Pa ako još neko neverijem nek nastavi da putuje Er Srbijom Il boljim autom istovremeno stiže na odredište napredno nema šta !!!

  12. Putnici se bune što im Air Serbia gubi kofere, a oni izgibili ceo avion. 😀

  13. Требали су да крену бар дан
    раније,онда би већ стигли?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.