Bajatović udaljen sa sastanka sa ministarkom Mihajlović zbog nepoštovanja Vlade

Ostavite komentar


  1. Bajatovic se ponasa bahato kao da je Srbijagas njegova privatna firma. Neverujem da je ikad poneo zavrsni racun o poslovanju ove firme.

    1. Što se tiče završnog računa, lupaš kao otvoren prozor. Bolje ćuti i drži se onoga što znaš, ako išta znaš.

      1. Gledao sam ga na pitanje poslanika u Skupstini zasto ne podnosi zarsne racune svake godine?Gospodin je odgovorio da ne mora jel i pre njega to niko nije radio ali ako poslanik to zeli mogao bi to da izboksuje.

    2. Bajatovic je SPS kadar i njegov shef je Daca-koferce. Obojica su ljubitelji bacuska. Njima je to vaznije nego neki zavrsni racun Srbije-gasa, ciji vecinski vlasnik su basuske.

  2. I sad ce gospodja ministarka da nauci zasto je Bajatovic tu gde je kada ruska gasna mafija iscima Vucica preko Putina i obeca sigurnu ‘ladnu zimu.

  3. Pročitah tekst i nikako da saznam zašto je udaljen?
    Pročitao sam samo prazne fraze, dokle bre tako.

  4. Bajatović Eva plata 2300000 din,jebo ga ko mu dao ,to je blizu 80 minimalaca,pitam se dali je to normalno.sve mu uzeti i poslati tamo gde mu je mesto.

  5. Tesko da ce Ameri ili EU da nam nadomeste gas koji dobijamo od Rusa. Naravno da ih ne simpatisem ni malo, ali Rusija nam je jedini snabdevac . Ako se Zorana preigra, moze Beograd lako da zimus lozi parkete umesto da ima centralno grejanje, imajte to na umu.

  6. Nije lako drugu Bajatovicu.
    Ima malu platu kao i drugarica Dana Draskovic, clan UO NIS i invalid rada.

  7. Ne znam kolika je gospodinu plata , ali sam cuo da je bas mala , pa zato ne postuje vladu .

  8. Ministar stvara uslove a ne vodi preduzece i nije njeno da odlucuje ko ce iz preduzeca da dodje. Nijedan projekat nije zavrsila na vreme i sa ugovorenim iznosom. Ja sam njenu pomocnicu demontirao i morala je da napusti sastanak zbog nemoci i neznanja. Znanje a ne sila. Sramno.
    Evo pozivam je na TV duel kao obican gradjanin da i nju demontiram i pokazem gde joj je mesto i da tu gde jeste nije zahvaljujuci znanju i efikasnosti i efektivnosti svoga rada.

  9. Ucestalo pominjanje Danice Draskovic u kontekstu njenih primanja govori nam o kolicini neznanja i zlobe,nagomilanih u ovom narodu.U svakoj pravnoj drzavi Vuku i Danici bi bila dosudjena naknada stete u visini ood vise miliona evra ili dolara na ime svih posledica koje su pretrpeli zbog drzavnog terora/visestruki pokusaji ubistva,ubistva brata,hapsenja i prebijanja/.Dakle,Draskovici bi trbalo da zive nekoliko zivota i da za to vreme neko od njih bude u upravnom odboru kako bi drzava bar na ovaj nacin obestetila zrtve.

    1. Pa sto ih nisu sudski obestetili nego im daju da sede u upravnim odborima i da njegov brat privatizuje sta god mu padne na pamet
      To je za vas pravedna nadoknada

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.