Bastać: Pasarela od dva miliona evra – ruganje Beograđanima

Ostavite komentar


  1. Ali Beograd zna ko je Bastac i naravno zna da on sve sto je pozitivo izvrne i svaciji rad unizava. Svi znamo kako je prosao njegov kum.

    1. Mico, ja nemam pojma ko je Bastac, jos manje njegov kum, a ne vidim demanti ovih brojki. Kada vec sve znate, sigurno imate i informaciju ko se ugradio u tu cifru. Ali avaj, dok ja iskucam, vi vec pisete nesto besmisleno u nekom drugom komentaru.

      1. Kad vec ne znate i niste upuceni, onda se i ne petljajte u raspravu. Informisite se pa onda komentarisite.

  2. Neophodno je baš svaki projekat ove vlasti stavljati pod stručnu proveru tokom svih faza rada. Od kupovine novogodišnje jelke pa do protivustavnog ,, Beograda na vodi “. Da je tako rađeno od početka ne bi smo plivali u fekalnim vodama i provodili život u prevozu.

  3. Jedino ruganje građanima je to što je Bastać još uvek na slobodi. Lopov poput Bastaća, kriminalac poput Bastaća mora biti iza rešetaka i to što pre, kako ne bi pobegao u Crnu Goru sa svojom plemenskom rodbinom, koju je pozapošljavao u Opštini Stari grad

    1. Jedino ruganje čitaocima je to što je DUŠICA još uvek piše komentare. Botina poput DUŠICE, neradnik poput DUŠICE mora biti najurena iz državne službe i to što pre, kako ne bi primala platu od narodnih para sa svojom plemenskom strankom, koju je pozaposlilo SNS.

  4. Ne znam kome i u kojoj meri mogu biti validni podaci koje iznose Bastać, budući da većina građana zna ko je on i kakvim se sve aktivnostima on bavio… Svaki dobar projekat i projekat koji znači ljudima uvek je, gotovo po automatizmu, dolazio do osporavanja od strane opozicionara. I to traje… Ne mislite da je, pored svih projekata aktuelne vlasti, čudno što opozicija nije ni jednom rekla „svaka čast na urađenom“?

    1. Preskocio si dokaz da nije placen koliko kaze bastac. Da nisu kako kazes validni podaci

  5. DUŠICA, Mica i Kaja ( jedna osoba) dežurna botica za „Danas“.

  6. Meni se licno svidjaju noviteti koje vidjamo po gradu. Ako ste ikada putovali po modernim gradovima, primeticete da Beograd sve vise dobija oblik prave urbane metropole, koja opet ima svoje usukane stare delove. Predivan spoj za videti, privlacan turistima.

  7. Sta cemo za liftove na Adi, koji su kostali milione, a jos se pokvarili i pre nego sto su upotrebljeni?

  8. Nije samo pasarela tako prosli. U naselju Cerak, rekonstrukcija parkića za decu dimenzija 20 x 10 m rađen 4 meseca. Prvobitni rok bio 2 meseca, probili ga duplo. Sad na Ceraku popravljaju popločani plato koji su postavili na prošle izbore.
    Nema dovoljno mesta da se ispiše sva propast koju su napravili svojim popravkama rekonstrukcijama na Ceraku i Žarkovu. Ne treba mi Bastać da bih znao šta je nesreća. Kome treba, može slobodno da se učlani u Stranku Najgorih Srba.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.