Beograd ostao bez železničke veze sa Balkanom

Ostavite komentar


  1. Specijalni rat Vucka protiv bratske CG.da bi imao svoj kanal za Jovanicu.

  2. О чему прича наслов? Пруга Беград -Бар директно спаја Србију са Јадранским морем. И какве то везе има са остатком Балкана??? Какве везе има пруга ББ са БиХ, Хрватском, Македонијом, Грчком, Бугарском??? Од када је Балкан само Србија и Црна гора?

  3. Kako bratska CG kad tamo kazu nece paradajiz turiste iz Srbije, nece Sprsku pravoslavnu crkvu, nece zajednicu Srbije i Crne Gore. Hoce samo Ruse i Njemce, ali elitne.

  4. Zivot u oboru,u sred Evrope.To nikada nije bilo i zato SPS i SNS da zavrse svoj opus.

  5. Radio sam kao kuvar na tim vozovima preko 20 godina. Istina u svemu tome je da je to počelo da propada još od 2004 godine kada je Šarančič bio direktor Železnica Srbije i želeo da privatizuje deo firme,daleko od toga da branim ove sad na vlasti, oni su na kraju zakucali eksere na sanduk zvani Železnica Srbija. Niti vlast niti opoziciju u Srbiji zanima železnica tako da džabe pišete ovakve tekstove kada ste isti kao ovo zlo na vlasti!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.