Beogradski aerodrom: Ne planiramo da sprovedemo masovna otpuštanja zaposlenih na poslovima zemaljskog opsluživanja

Ostavite komentar


  1. ovde su zapravo potvrdili tvrdnje sindikata, gde radnike šalju kod drugog poslodavca. ne znam kakav je ugovor sa državom ali ovo dosta smrdi. prebaciš ih u treću firmu, više ne odgovaraš za njih i tamo neki d.o.o. se samo ugasi i svi adio. neće imati kome da se žale, verovatno neće ni imati sindikat. žali bože

  2. Pa to je rekao i sindikat;radnici prelaze u novu firmu koja će obavljati poslove koje sada obavlja aerodrom.U pravu ste ,jedino,što otpušranje neće raditi aerodrom već nova firma koja će snimiti sve potrebe za osobljem i napraviti novu sistematizaciju.Ništa niste demantovali,samo potvrdili i sakrili se iza važečih zakona.

  3. Još jedna pobeda, arapi se dobro omasnili od subvencija a radnike primali po stranačkoj opredeljenosti.sada ih šalješ u neku levu firmu, nemaju pravo na otpremninu ko j… Radnike neka rade na buvljoj pijaci ili konobari, baba sere to je potrošna roba. Ma bravo, svaka vam čast.

  4. Da li to znaci da radnici koji toboze nisu dobro radili svoj posao, nakon preuimanja ce raditi kako treba? Ovo je klasicna prevara i dil tamo nekih ljudi i zena 🙂
    Svi ce lijepo zaraditi na grbaci radnika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.