„Blizina Dušana Tadića sa SNS daje mu da gradi u Novom Sadu na mestu hotela Sajam“: Građanski pokret Bravo tvrdi da se zbog investicije kapitena Srbije ubrzano menja plan generalne regulacije

Ostavite komentar


  1. Nisam blizak, niti simpatizer SNS, ali bih mu i ja dozvolio da gradi. Po meni on spada u zaslužne građane ove zemlje, više od 100 puta je ginuo za grb reprezentacije, nikad crveni karton nije dobio. Ako možemo Arapima da poklanjamo zemljište da grade, možemo i Dušanu Tadiću. ,,Danas“ se ovim člankom obrukao.

  2. Kako to da vam bas sve smeta. Radila sam u ugostiteljstvu 32 godine. U hotelu „Park“ a potom i u hotelu „Sajam“. Kad vidim na cega lici hotel „Sajam“ u poslednjih 20-ak godina, zgrozena sam, to je jedno veliko ruglo u koje se nista nije ulagalo posle privatizacije kupovan- prodavan nekom krimosu koji bi da bi oprao pare kupio i to sve za vreme demokratske vlasti i pokrajinske, pa kako vas nije sram da odmah napadate ako ce se graditi zgrada ili hotel, nije ni bitno ali cekati da se sam urusi ono ruglo, zaista me zanima vasa prica a verovatno se busate kako ste „novosadjani“ pa jos sebi dajete za pravo da zabranjujete da se grad NS gradi i prosiruje a dobro znate za jedan „poljoprivredni sajam“ koji je na svetskom nivou da je sama ta slika hotela „Sajam“ bas ruzno predstavljala taj kompleks. Na kraju krajeva hotel „Master“ se zatvorio pa valda sajamski gosti treba da uzivaju u blizini – “ mislim ako je namenjena izgradnja istog hotela“. Nemojte pljuvati ako treba da se ukloni neko ruglo u gradu. Ponudite i vi svom gradu da negde nesto izgradite i ulepsate isti, samo krutikujete. Pogledajte samo zgrade Klinickog centra Vojvofine koje du sagradjene u poslednjih deset godina a i sad se grade a zjapile su samo ozidane i zapocete pre dvadeset godina gde su se stanivnici iz okolnih kuca zaluli na narkomane koji su se okupljali u tim zidinama, to vam nije smetalo, hocete bi da uzdajete gozvole za gradnju i izgradite nesgo, gajde zaposlite se u gradsku kucu, pa pusite resenja o zabrani kad ste tako pametni. Glasacemo za vas- samo dajte neki pametan predlog ali nas nemojte unazadjivati. Svako ruglo treba srusiti i graditi novo, nedozvoliti da se samo urusi.

  3. Ne gradi Tadić ništa u Novom Sadu. To na njegovo ime gradi neki tajkun ili kriminalac da opere pare. Tadić ima samo POREKLO para a pravi invesTITOr mu nadoknađuje uložena novčana sredstva uvećana za 10 d0 20 %.

  4. Cim si se slizao sa SNSom videlo se po tvojoj igri.Sta ti je to trebalo.Cekamo samo jos iMitovica da se slize sa SNSom.U stanju ste zarad nekih ustupaka da gazite preko mrvih.Dokle vise .Mi smo nacija koju lako moze svako da potkupi.Nicija nije do zore gorela.

  5. Strašno šta je Vučić napravio od srbije,koruptivnu septičku jamu u kojoj ni jedna normalna firma neće doći da investira i pošteno radi.

  6. Zasto botovi toliko vole Danas? Neka gdin. izgradi DVA sprata, kako je i predvidjeno u Novom Sadu. Ideja da se nekome OMOGUCI da radi protiv zakona zato sto je lupao loptu i od toga zaradio za par godina vise nego akademik za ceo zivot, je dokaz potpunog nedostatka RAZUMA.

  7. Ništa novo, ni čudno , ni normalno. Samo … Dokle? Ima li kraja?
    Uništiše Beograd, Zlatibor, Novi Sad, … svaki grad. Samo da ne propadne lova. Gradovi mogu da se menjaju, po nečijim željama. Zašto sportista ne gradi stadion, za svoje navijače? Neće. Ne isplati se. To će država, a ktedite će da vraćaju građani koji i ne idu na utakmice. Zašto ne otvori firmu i zaposli navijače koji su mu omogućili da zaradi? Neće ni to. Ovako je lakše i više se isplati. A Novi Sad i Novosađani? Ko njih šta pita.

  8. Pisac ovog teksta kao da više voli da procedure traju više godina. Ne razumem šta je smetnja ubrzanju procesa koji ne potrebno toliko dugo traje. Hotel umesto hotela je plan zar ne?

  9. @ Neko
    Gospođo draga, postoji regularan način na koji se menjaju urbanistički planovi. To je ozbiljan posao i zbog toga, istina, malo traje. I ne može se „lomiti preko kolena“.

  10. Ko sve gradi fudbaleri a sirotinjo crkni. Jedva ste se plasirali na EP.. Nisu nista, zaslužili

  11. Eee, jedan je Vidić, čovek sa dušom i obrazom. Ovima nikada dosta, uvek jadni, primitivni i gladni ostadoše pored svih miliona. Ne može iz njih ni selo ni siromaštvo. Džaba sve!

  12. Pa u kojoj su se to vlasti gradjani pitali za odluke gradskih vlasti,ni u jednoj.Ovima sve doslo na naplatu.

  13. „neko“,a ko je trebalo da odrzava hotel Sajam,da nije neko iz opozicije? Sram vas bilo sve koji podrzavate divljaštvo,verovatno ste tako i ziveli u nekoj zabiti.

  14. Kada opozicija dodje na vlast u Novom Sadu uvesce se moratorijum na gradju stambenih i poslovnih objekata.

  15. Sramota: poznata ličnost + bliskost SNS-u = gradi gde hoćeš, šta hoćeš i „lepo se uklapaš u zaštitu okoline, boriš se protiv globalnog zagrevanja i slediš agendu klimatske promene“.

  16. Nemojte da me zasmejavate sa pitanjem da li gradjani nešto odlučuju u privatnoj državi.

  17. Čovek je kapiten reprezentacije koja je 34. u svetu. Molim?
    Boškov, Veselinović, Krstić, Pantelić, Takač, Nikezić, Ivezić…Igračine. Sa medaljama olimpijskim i evropskim u raznim kategorijama
    nikada ništa u Gradu gradili nisu, nikakvu nagradu dobili…
    Tadić? Hm…

  18. Због чега не би смео да гради? Ако има новац и дозволу само напред. Ови што су против градње нек се врате у своје село и своју шуму.

  19. Nemam blizine sa SNS ali da imam na racunu kao Tadic,koji je to posteno zaradio, gradio bih i ja …..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.